Website ontwikkelaar Sliedrecht

Website ontwikkelaar Sliedrecht | Unique Digital is uw website ontwikkelaar voor het laten ontwikkelen van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Sliedrecht. Wij ontwikkelen websites sinds 2003, een website ontwikkelaar met ervaring dus! Wij ontwikkelen websites en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als website ontwikkelaar in Sliedrecht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale website ontwikkelaar u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en laten ontwikkelen wij websites, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen voor u in Sliedrecht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Sliedrecht! Met onze jarenlange ervaring als website ontwikkelaar (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Website ontwikkelaar Sliedrecht

+31(0)6 - 1855 6217

Website ontwikkelaar Sliedrecht

Professionele bedrijfspresentatie in Sliedrecht

Op zoek naar een website ontwikkelaar in Sliedrecht?
Wij ontwikkelen websites geheel op maat. Wij zorgen dat uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt aan uw doelgroep(en).
Geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed vindbaar is. En met een CMS zodat u zelf uw website eenvoudig kunt bijwerken.

Professioneel website ontwerp

Professioneel website ontwerp

Spreek uw doelgroep(en) effectief aan

Wij zorgen voor een professioneel website ontwerp, waarin uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt en afgestemd is op uw doelgroep(en). Afhankelijk van uw doelstelling, informatief of juist conversie gericht. Ondersteund met goed passende foto/videobeelden én goed passende teksten.

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Met ons gebruiksvriendelijke CMS

In uw website installeren wij ons CMS (Content Management System) waarmee u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Het CMS is eenvoudig in gebruik en vereist geen bijzondere technische kennis. Het CMS lijkt qua gebruik op Word, bij het opmaken van uw tekst ziet u direct wat uw bezoekers zien. In enkele klikken is uw website aangepast.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Diverse kant-en-klare modules beschikbaar

In uw website implementeren wij diverse modules die uw website nog interactiever en rijker maken. Denk aan het vertonen van nieuws op uw website, social media integratie, contactformulieren, bestelsystemen, etc. Wij hebben reeds vele modules ontwikkeld voor onze klanten en kunnen deze eenvoudig toepassen in uw website. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij deze voor u ook op maat ontwikkelen.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

SEO - Search Engine Optimized

Naast het hebben van een goede website, wilt u natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Wij bouwen websites technisch op een manier zodat deze optimaal geindexeerd en gevonden kan worden in Google. Hier hebben wij reeds 20 jaar aantoonbaar, succesvol ervaring in.

Alles is technisch mogelijk

Alles is technisch mogelijk

The sky is the limit

In tegenstelling tot van de meeste webbouwers (die beperkt zijn tot kant-en-klare Wordpress plugins), kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wij zijn een echt technisch bureau, en kunnen daardoor aan al uw maatwerk wensen voldoen. Een koppeling met uw leverancier, boekhouding of automatische herinneringen naar klanten? The sky is the limit!

Our cases

Website ontwikkelaar Sliedrecht

Abr. De Haan Logistics
Website met CMS

Voor Abr. De Haan Logistics & warehousing in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website laten ontwikkelen Sliedrecht

De prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen. Het laten maken van een website voor uw bedrijf in Sliedrecht varieert van € 499,- tot € 1.499,- excl. BTW. Voor de startende ondernemer die met een scherp budget een nieuwe website wilt, kunnen wij al een complete nieuwe mooie website maken vanaf € 499,-. U heeft dan een prachtige website, afgestemd op uw huisstijl, met uw foto's en met een systeem waarmee u ook zelf de website kunt aanpassen, zodat u uw website altijd up-to-date blijft. Voor de wat grotere bedrijven of bedrijven die iets meer maatwerk en/of bijzondere functionaliteiten willen, kunnen wij aanvullende werkzaamheden verzorgen waardoor de prijs hoger ligt. Neem contact met ons op voor een vaste prijsopgave.

Hoe werkt een website laten ontwikkelen Sliedrecht

Het ontwikkeling van een website begint met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, leveren wij advies en vatten wij dit alles samen in een prijsopgave met een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u met onze prijsopgave akkoord gaat, ontwerpen wij allereerst de website o.b.v. de besproken wensen, technische mogelijkheden en uiteraard afgestemd op uw logo en huisstijl. Als u al goede foto's heeft, dan ontvangen wij deze graag vooraf van u, zodat wij deze kunnen gebruiken in het ontwerp van de pagina's. Als u nog geen foto's heeft dan kunnen wij u helpen met laten maken van professionele foto/video content. In de eerste fase maken wij het ontwerp. Als het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan wij het ontwerp bouwen. Als het technische gedeelte klaar is, leveren wij de website aan u op via een link die alleen u kunt zien. Wij vullen voor u de website en leveren de website volledig en kant-en-klaar aan u op. Als u tevreden bent, zetten wij de website voor u online en is de website live. Ook nadat de website opgeleverd is, zijn wij er natuurlijk voor u voor service en ondersteuning.

Wat moet ik aanleveren voor een website laten ontwikkelen Sliedrecht

In de basis ontvangen wij zo veel mogelijk (beeld)materiaal en uw logo in zo hoog mogelijke kwaliteit. Denk daarbij ook aan bestaande brochures, zodat uw website aansluit bij uw bestaande huissstijl. Heeft u nog geen goed beeldmateriaal of wilt u u uw huisstijl juist vernieuwen? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Wat is de levertijd voor een website laten ontwikkelen Sliedrecht

De levertijd is afhankelijk van het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave, de hoeveelheid maatwerk in uw project en hoe snel u reageert op onze vragen. Wij kunnen doorgaans erg snel leveren, maar zetten kwaliteit wel altijd op de eerste plaats. De gemiddelde oplevertijd van een nieuwe website/bedrijfspresentatie ligt tussen de 2 tot 6 weken. Uiteraard stemmen wij de levertijd vooraf met u af.

Nieuws over Sliedrecht

Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier organiseert de 11e Willem IV Rally

ALBLASSERWAARD - Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier kondigt met trots de 11e editie van de Willem IV Rally aan, die zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2024. Dit evenement, dat bekend staat om zijn focus op behendigheid en...
18-05-2024 | 10:41uur

Busje in brand in Kerkbuurt

SLIEDRECHT - In de nacht van vrijdag 17 mei op zaterdag 18 mei omstreeks 0:45 uur is een geparkeerde bus in brand gevlogen in de Kerkbuurt.Al snel sloegen de vlammen door de voorruit.De brandweer was snel ter plaatse, maar ko...
18-05-2024 | 09:43uur

Nederlands Kampioene Dana Verheij gehuldigd

SLIEDRECHT - Zoals gebruikelijk worden kampioenen bij Schaakvereniging Sliedrecht gehuldigd. En dat geldt zeker voor Nederlands kampioenen! Afgelopen donderdag werd het Sliedrechtse schaaktalent Dana Verheij gehuldigd, omdat...
17-05-2024 | 09:45uur

Herdenking Merwedegijzelaars op 16 mei

SLIEDRECHT - Op donderdag 16 mei herdacht Sliedrecht de slachtoffers van de razzia van 1944 bij het monument voor de Merwedegijzelaars. Tevens werd het monument aan de Adriaan Volkersingel in Sliedrecht die ochtend overgedrag...
17-05-2024 | 09:39uur

WW'ers in Drechtsteden vaker aan de slag in andere sector

REGIO DRECHTSTEDEN - In Drechtsteden wisselde 63% van de mensen die vóór en ná hun WW-uitkering in dienst waren bij een werkgever, van sector of branche. In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn werkgevers ook sneller bereid om...
16-05-2024 | 10:09uur

20ste Truckerstocht: Een Jubileum

ALBLASSERWAARD - Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert de Lions Club Alblasserwaard Souburgh alweer de 20ste Truckerstocht door de Alblasserwaard. Met deze dag bezorgen zij een groep van ongeveer 100 gasten met een verstandelij...
16-05-2024 | 08:59uur

Wouter Kolff vertrekt als burgemeester van Dordrecht

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN -  Burgemeester Wouter Kolff gaat de gemeente Dordrecht verlaten, hij is vandaag voorgedragen als commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Eerder werd Kollf nog genoemd als mogelijke opvolger van bu...
15-05-2024 | 13:48uur

Gemiva organiseert banenborrel

REGIO DRECHTSTEDEN - Heb je interesse in werk of stage in de gehandicaptenzorg? Dan ben je op donderdag 30 mei welkom op de banenborrel van Gemiva. Tijdens deze informele bijeenkomst kun je in gesprek over de mogelijkheden bi...
15-05-2024 | 08:50uur

Jeugd Sliedrecht Sport pakt vier Regiobekers

SLIEDRECHT / DORDRECHT - In het Bekertoernooi van de Regio Zuid stonden afgelopen zaterdag de finales op het programma. Deze werden alle twaalf gespeeld in sporthal De Basis. In alle zes de jeugdcategorieën was een Sliedrecht...
14-05-2024 | 10:15uur

Theaterdelta Zuid-Holland start Open call voor makers

REGIO DRECHTSTEDEN - Talentontwikkeling speerpunt in samenwerking om talent van de toekomst podium te bieden en te ondersteunen. Nieuwe makers die bezig zijn met theater, muziek, dans, kunst, performance, spoken word of combi...
14-05-2024 | 08:14uur

Stichting Urgente Noden helpt regionaal mensen in nood maar wijst op (huis-) dieren in nood

DORDRECHT - De Stichting Urgente Noden (SUN Drechtsteden) staat klaar voor mensen in nood, echter niet voor (huis-) dieren in nood. Toch heeft de situatie van huisdieren de volle aandacht van het noodfonds dat werkt door Dord...
13-05-2024 | 12:25uur

Stichting Urgente Noden helpt regionaal mensen in nood en wijst alleen op (huis-) dieren in nood

DORDRECHT - De Stichting Urgente Noden (SUN Drechtsteden) staat klaar voor mensen in nood, echter niet voor (huis-) dieren in nood. Toch heeft de situatie van huisdieren de volle aandacht van het noodfonds dat werkt door Dord...
13-05-2024 | 11:44uur

Jeugd enkele mooie dagen op Kuijpershoefke in Loon op Zand

SLIEDRECHT - Van woensdagavond 8 tot en met zaterdagmorgen 11 mei verbleef een grote groep jongeren en leiding, van het clubwerk van de Gereformeerde Kerk (Middeldiepstraat 6), in het Kuijpershoefke in Loon op Zand. Dit jaar...
13-05-2024 | 09:43uur

Rode Kruis eert bijzondere vrijwilligers met onderscheiding

ALBLASSERWAARD / DORDRECHT - Op zaterdag 11 mei jl. vond in het kasteel van Woerden een feestelijke lunch plaats, waarbij het Rode Kruis bijzondere vrijwilligers in het zonnetje zette door middel van (eigen) onderscheidingen....
13-05-2024 | 09:11uur

Nieuwe diagonaal voor Sliedrecht Sport Dames 1

SLIEDRECHT - Anneke Ykema sluit aan bij de 2024-2025 selectie van Dames 1 Sliedrecht Sport. Met de toevoeging van de van US overkomende speelster, staat de teller op tien speelsters voor de zevenvoudig landskampioen. Ook Daph...
13-05-2024 | 08:43uur

Bijeenkomst Veilig Ondernemen in de Drechtsteden op 19 juni

DRECHTSTEDEN - Is jouw bedrijf goed beschermd tegen cybercrime en ondermijning? Of wil je hier graag meer over weten? Kom dan op woensdag 19 juni naar de bijeenkomst Veilig Ondernemen in de Drechtsteden. Twee bijzondere sprek...
13-05-2024 | 08:20uur

A16 tijdens Hemelvaartsweekend richting Rotterdam dicht

DRECHTSTEDEN - De A16 richting Rotterdam is tussen de knooppunten Ridderkerk en Terbergseplein dicht. Dit is van woensdagavond 8 mei 20.00 uur tot maandagochtend 13 mei 2024 05.00 uur. "In dit (lange) Hemelvaartweekend verwac...
08-05-2024 | 16:35uur

Schuurinbraken 2023: Papendrecht laat grote daling zien, Dordrecht een flinke stijging

DRECHTSTEDEN - In Papendrecht is in 2023 het aantal inbraken in schuren flink afgenomen. Dordrecht laat juist een grote stijging zien. Dit blijkt uit een overzicht van het onderzoekbureau Independer.In absolute aantallen vind...
08-05-2024 | 15:30uur

Vrijwilligersochtend in het Nationaal Baggermuseum

SLIEDRECHT - Woensdag 22 mei is er een inloopochtend voor iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk bij het Nationaal Baggermuseum.Heb je tijd beschikbaar, denk dan eens na of vrijwilligerswerk bij het Nationaal Bag...
08-05-2024 | 10:00uur

Eind mei tweede bewonersavonden Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht

SLIEDRECHT - Op 27, 29 en 30 mei vinden in het Griendencollege de tweede bewonersavonden plaats voor de herontwikkeling van zeven locaties in het kader van de Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht. Omwonenden zijn pers...
08-05-2024 | 09:51uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Sliedrecht!

Bel ons: 06 - 1855 6217

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931