Contact Website/Webshop laten maken Zwijndrecht

+31(0)85 - 050 1331

Referenties

Hieronder ziet u enkele cases waarvoor wij onze diensten hebben mogen verlenen.

bekijk website

Administratiekantoor Stout & Partners

Online bedrijfspresentatie met CMS

Voor administratie & belastingadvieskantoor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een moderne website mogen ontwikkelen waarbij de drie type dienstverlening (administraties, belastingen & bedrijfsadviezen) duidelijk gepresenteerd worden. Met het CMS kan het kantoor zelf de inhoud van de website up-to-date houden.

40
jaar (sinds 1982)
17
medewerkers
bekijk website

De Huizenbemiddelaar

Franchise Makelaarskantoor

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij een systeem mogen ontwikkelen waarbij de kantoren binnen de franchise onderneming woningen kunnen presenteren op de website en doorplaatsen op diverse bekende woningsites (Funda, Jaap, etc). Bezoekers kunnen reageren op de woningen, brochures downloaden. Woningeigenaren kunnen inloggen, statistieken bekijken, aanvullende diensten bestellen en het verkoopproces online volgen en documenten downloaden. Ook verdere bedrijfsprocessen hebben wij mogen automatiseren, denk daarbij aan interne communicatie, automatische factuartie, geautomatiserde herinneringen, nieuwsbrieven, enzovoorts.

40
kantoren
1.000
+
woningen

Kuijpers Rental

Presentatie & Plansysteem voor trucks & trailer verhuur

Binnen de Kuijpers Group, verhuurt Kuijpers Rental trucks en trailers aan transport ondernemingen. Voor Kuijpers Rental hebben wij een systeem mogen ontwikkelen waarbij de vloot van trucks en trailers gepresenteerd worden op de site én de verhuuractiviteiten volledig online gepland kunnen worden. Diverse bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd. De medewerkers zien een actueel overzicht van de beschikbare en verhuurde vloot, in- en uitchecken gebeurd o.b.v. digitale documenten en de facturatie gaat geheel automatisch met een koppeling aan het boekhoudsysteem. Dankzij deze automatisering kon Kuijpers Rental snel doorgroeien met de vloot waarbij geen extra personeel nodig was.

200
+
trucks & trailers
bekijk website

Verloskundigen Nieuw Leven

Online bedrijfspresentatie met CMS

Voor Verloskundigenprakijk Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een website mogen ontwikkelen waarbij de diensten en uitgebreide informatie voor de clienten gepresenteerd wordt. Nieuwe zwangeren kunnen zich aanmelden via het online formulier. De praktijk kan zelf de website up-to-date houden met het CMS.

3
verloskundigen
9.7
klanttevredenheid
bekijk website

PowerAdapter

Webshop met onderdelen configurator

Voor PowerAdapter in Rotterdam heben wij een webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van accu's, opladers en onderdelen voor vrijwel elk type laptop of pc. Met de onderdelen configurator kunnen bezoekers zoeken in ruim 100.000 producten en onderdelen die geschikt zijn voor het specifieke model en serie.

14
merken
100.000
+
producten
9.2
klanttevredenheid
bekijk website

Olha Nails

Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen. Op de website worden de diensten mooi gepresenteerd en straalt de website de pure technieken en passie uit voor het vak.

bekijk website

Interieurdeal.com

Online offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen waarbij consumenten volgens een eenvoudig maar volledig stappenplan offertes kunnen aanvragen bij meerdere gespecialiseerde interieur aanbieders in de regio. Denk aan hogwaardige producten zoals rolluiken, giet- en PVC vloeren, plissé gordijnen, horren, etc. Gebruikers kunnen al snel honderden euro's besparen en reviews vergelijken om zo een betere leveranciers keuze te maken.

650
aanbieders
10.000
+
aanvragen
41
categorieen
bekijk website

Interieurjournaal.com

Nieuwssite voor de interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een systeem mogen ontwikkelen waarbij dagelijks het nieuws binnen de interieurbranche geplubliceerd kan worden. Gebruikers kunnen zich abonneren op de dagelijkse nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikelingen.

5.500
+
gebruikers
5.000
+
nieuwsberichten
7
rubrieken

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931