Website laten maken Zwijndrecht

Website laten maken Zwijndrecht | Unique Digital is uw website bouwer voor het laten maken van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Zwijndrecht. Wij maken websites sinds 2003, een website maker met ervaring dus! Wij maken websites en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als website bouwer in Zwijndrecht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale website maker u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en laten maken wij websites, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten maken voor u in Zwijndrecht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Zwijndrecht! Met onze jarenlange ervaring als website maker (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Website laten maken Zwijndrecht

+31(0)6 - 1855 6217

Website laten maken Zwijndrecht

Professionele bedrijfspresentatie in Zwijndrecht

Op zoek naar een website bouwer in Zwijndrecht?
Wij ontwikkelen websites geheel op maat. Wij zorgen dat uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt aan uw doelgroep(en).
Geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed vindbaar is. En met een CMS zodat u zelf uw website eenvoudig kunt bijwerken.

Professioneel website ontwerp

Professioneel website ontwerp

Spreek uw doelgroep(en) effectief aan

Wij zorgen voor een professioneel website ontwerp, waarin uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt en afgestemd is op uw doelgroep(en). Afhankelijk van uw doelstelling, informatief of juist conversie gericht. Ondersteund met goed passende foto/videobeelden én goed passende teksten.

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Met ons gebruiksvriendelijke CMS

In uw website installeren wij ons CMS (Content Management System) waarmee u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Het CMS is eenvoudig in gebruik en vereist geen bijzondere technische kennis. Het CMS lijkt qua gebruik op Word, bij het opmaken van uw tekst ziet u direct wat uw bezoekers zien. In enkele klikken is uw website aangepast.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Diverse kant-en-klare modules beschikbaar

In uw website implementeren wij diverse modules die uw website nog interactiever en rijker maken. Denk aan het vertonen van nieuws op uw website, social media integratie, contactformulieren, bestelsystemen, etc. Wij hebben reeds vele modules ontwikkeld voor onze klanten en kunnen deze eenvoudig toepassen in uw website. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij deze voor u ook op maat ontwikkelen.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

SEO - Search Engine Optimized

Naast het hebben van een goede website, wilt u natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Wij bouwen websites technisch op een manier zodat deze optimaal geindexeerd en gevonden kan worden in Google. Hier hebben wij reeds 20 jaar aantoonbaar, succesvol ervaring in.

Alles is technisch mogelijk

Alles is technisch mogelijk

The sky is the limit

In tegenstelling tot van de meeste webbouwers (die beperkt zijn tot kant-en-klare Wordpress plugins), kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wij zijn een echt technisch bureau, en kunnen daardoor aan al uw maatwerk wensen voldoen. Een koppeling met uw leverancier, boekhouding of automatische herinneringen naar klanten? The sky is the limit!

Our cases

Website laten maken Zwijndrecht

Abr. De Haan Logistics
Website met CMS

Voor Abr. De Haan Logistics & warehousing in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website laten maken Zwijndrecht

De prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen. Het laten maken van een website voor uw bedrijf in Zwijndrecht varieert van € 499,- tot € 1.499,- excl. BTW. Voor de startende ondernemer die met een scherp budget een nieuwe website wilt, kunnen wij al een complete nieuwe mooie website maken vanaf € 499,-. U heeft dan een prachtige website, afgestemd op uw huisstijl, met uw foto's en met een systeem waarmee u ook zelf de website kunt aanpassen, zodat u uw website altijd up-to-date blijft. Voor de wat grotere bedrijven of bedrijven die iets meer maatwerk en/of bijzondere functionaliteiten willen, kunnen wij aanvullende werkzaamheden verzorgen waardoor de prijs hoger ligt. Neem contact met ons op voor een vaste prijsopgave.

Hoe werkt een website laten maken Zwijndrecht

Het ontwikkeling van een website begint met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, leveren wij advies en vatten wij dit alles samen in een prijsopgave met een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u met onze prijsopgave akkoord gaat, ontwerpen wij allereerst de website o.b.v. de besproken wensen, technische mogelijkheden en uiteraard afgestemd op uw logo en huisstijl. Als u al goede foto's heeft, dan ontvangen wij deze graag vooraf van u, zodat wij deze kunnen gebruiken in het ontwerp van de pagina's. Als u nog geen foto's heeft dan kunnen wij u helpen met laten maken van professionele foto/video content. In de eerste fase maken wij het ontwerp. Als het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan wij het ontwerp bouwen. Als het technische gedeelte klaar is, leveren wij de website aan u op via een link die alleen u kunt zien. Wij vullen voor u de website en leveren de website volledig en kant-en-klaar aan u op. Als u tevreden bent, zetten wij de website voor u online en is de website live. Ook nadat de website opgeleverd is, zijn wij er natuurlijk voor u voor service en ondersteuning.

Wat moet ik aanleveren voor een website laten maken Zwijndrecht

In de basis ontvangen wij zo veel mogelijk (beeld)materiaal en uw logo in zo hoog mogelijke kwaliteit. Denk daarbij ook aan bestaande brochures, zodat uw website aansluit bij uw bestaande huissstijl. Heeft u nog geen goed beeldmateriaal of wilt u u uw huisstijl juist vernieuwen? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Wat is de levertijd voor een website laten maken Zwijndrecht

De levertijd is afhankelijk van het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave, de hoeveelheid maatwerk in uw project en hoe snel u reageert op onze vragen. Wij kunnen doorgaans erg snel leveren, maar zetten kwaliteit wel altijd op de eerste plaats. De gemiddelde oplevertijd van een nieuwe website/bedrijfspresentatie ligt tussen de 2 tot 6 weken. Uiteraard stemmen wij de levertijd vooraf met u af.

Nieuws over Zwijndrecht

Voordracht boek Wouter van der Spoel bij de Herdenking op 15 augustus in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - “Ik vind het een geweldige eer. Het is precies wat ik hoopte, het verhaal wordt doorgegeven.”  Voordracht uit het boek van Wouter van der Spoel tijdens de Herdenking van de slachtoffers van de 2de We...
23-07-2024 | 13:53uur

Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland leidt mensen op tot burgerexperts in natuurinclusieve energietransitie

REGIO DRECHTSTEDEN - De energietransitie heeft een grote impact op ons Zuid-Hollandse landschap, maar ook op de omliggende natuur en biodiversiteit. Daarom organiseert de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland (NMZH) de Train...
23-07-2024 | 08:09uur

De sociale dienst doopt gebouw om tot ‘SamenWerkplein’

DRECHTSTEDEN - De Sociale Dienst Drechtsteden heeft het afgelopen jaar regionale en landelijke samenwerkingspartners bij elkaar gebracht onder één dak. Het SamenWerkplein. Deze partnerorganisaties zijn op verschillende moment...
22-07-2024 | 08:34uur

Rijkswaterstaat is weer gestart met het koelen van verkeersbruggen

ALBLASSERDAM / DORDRECHT - Rijkswaterstaat is gisteren weer gestart met het  koelen van de verkeersbrug Dordrecht, vandaag pakken ze de Brug over de Noord erbij:Vandaag, vrijdag 19 juli1.      Verkeersbrug Dordrecht: koeltijd...
19-07-2024 | 21:32uur

Pilot Rezum-behandeling met stoom bij prostaatvergroting twee jaar verlengd

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Patiënten met plasklachten door een goedaardige vergroting van de prostaat kunnen ook de komende twee jaar terecht bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht, voor de zogeheten Rezum-behande...
19-07-2024 | 09:21uur

Dit zijn de kansrijke beroepen in Drechtsteden

REGIO DORDRECHT - Ieder jaar brengt UWV zowel landelijk als regionaal de kansrijke beroepen in beeld. Ook nu de economie iets afkoelt, zijn er nog altijd honderden beroepen die goede kansen bieden voor werkzoekenden. Dit zal...
18-07-2024 | 08:07uur

Afsluiting Heinenoordtunnel: periode 26 juli - 9 augustus

DRECHSTEDEN - Door de renovatie van de Heinenoordtunnel in de A29 is deze tunnel enkele weken dicht. Van vrijdag 26 juli 22.00 tot vrijdag 9 augustus 2024 05.00 uur is hij in beide rijrichtingen afgesloten.Het advies van Rijk...
18-07-2024 | 00:00uur

Bewegingsvrijheid voor de bewoners van De Lichtkring

ZWIJNDRECHT - De Lichtkring in Zwijndrecht, één van de locaties van zorgorganisatie Salios, gaat samen met Verkerk Servicesystemen aan de slag met de implementatie van door Verkerk ontwikkelde zorgtechnologie voor zogenaamde...
17-07-2024 | 10:16uur

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff: Kopers, gemeente, bouwer en ontwikkelaar vieren voortgang nieuwbouwproject

ZWIJNDRECHT - In krap tien weken tijd begint Land van ’t Hoff in Zwijndrecht al aardig vorm te krijgen. De bouw van de eerste fase vordert snel en de bouw van Fase 2 gaat na de bouwvak van start. Donderdag (11 juli) was het t...
16-07-2024 | 08:38uur

BIG RIVERS MAAKTEN WE SAMEN

DORDRECHT - Alweer de 24e Big Rivers. Mocht u - net als ik - de tel zijn kwijt geraakt dan hebben we toch nog iets vrolijks aan Corona overgehouden, want dit jaar 2024 is gewoon ons 24e muziekfeestje. Wat boffen we toch in Do...
15-07-2024 | 12:45uur

Subsidie voor bomen hub

HOLLANDSE DELTA - HW zoemt heeft plannen voor een bomenhub. Komende winter moet deze hub in werking zijn en de voorbereidingen zijn in volle gang. Er is een plan opgesteld, een perceel op een volkstuincomplex in Klaaswaal is...
15-07-2024 | 10:53uur

Eigenaar gestolen fiets gezocht, dief aangehouden

ZWIJNDRECHT - In de nacht van zaterdag 13 juli op zondag 14 juli kreeg de politie de melding van een fietsendiefstal in Zwijndrecht. Een oplettende melder zag dat een man zich verdacht gedroeg bij een fiets en hier vervolgens...
14-07-2024 | 12:48uur

Diverz programma voor 'Een gezellige zomer voor iedereen"

ZWIJNDRECHT -  Tijdens de zomervakantie zijn alle inwoners van Zwijndrecht van harte uitgenodigd op de wijklocaties van Diverz. Zij kunnen dan deelnemen aan leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een zomerprogramma sameng...
12-07-2024 | 15:15uur

Integraal kindcentrum De Brink is SEEF

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 10 juli heeft wethouder Robert Kreukniet van de gemeente Zwijndrecht het certificaat SCHOOL op SEEF uitgereikt aan christelijk integraal kindcentrum De Brink van PIT kinderopvang & onderwijs. Onder t...
12-07-2024 | 13:12uur

Waterschap Hollandse Delta start met emissiecoaches

HOLLANDSE DELTA - Speciale emissiecoaches gaan boeren op de Zuid-Hollandse eilanden helpen om emissie (uitstoot) van gewasbeschermingsmiddelen te voorkomen. Minder van deze middelen in de sloot is beter voor de waterkwaliteit...
12-07-2024 | 08:20uur

Drechtsteden keert meer dan 13.000 keer energietoeslag 2023 uit

DRECHTSTEDEN - Tot 1 april van dit jaar kregen inwoners van de zeven gemeenten in de Drechtsteden de mogelijkheid Energietoeslag 2023 aan te vragen. Ongeveer 1.100 inwoners hebben hiervan gebruikgemaakt. Meer dan 12.000 huish...
12-07-2024 | 08:02uur

Overzicht weekafsluitingen A15 tussen Ridderkerk en Deil

DRECHTSTEDEN - Vrijdagavond 12 juli begint de eerste weekafsluiting in verband met groot onderhoud van de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en Deil. Rijkswaterstaat geeft daar extra informatie over. Juli en augustus12 juli 22.0...
11-07-2024 | 17:29uur

Overzicht weekafsluitingen A15 tussen Ridderkerk en Deil

DRECHTSTEDEN - Vrijdagavond 12 juli begint de eerste weekafsluiting in verband met groot onderhoud van de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en Deil. Rijkswaterstaat geeft daar extra informatie over. Juli en augustus12 juli 22.0...
11-07-2024 | 17:29uur

Stedin vernieuwt elektriciteitshuisjes tot 2030

ZWIJNDRECHT - Netbeheerder Stedin gaat aan de slag om het elektriciteitsnet klaar te maken voor de toekomst. De komende jaren worden hiervoor in Zwijndrecht nieuwe elektriciteitshuisjes geplaatst en elektriciteitskabels verzw...
11-07-2024 | 16:10uur

Renovatie ziekenhuislocaties Dordwijk en Zwijndrecht op komst

DRECHTSTEDEN - Vanaf 2025 krijgt het Albert Schweitzer ziekenhuis een grootscheepse renovatie op de locaties Dordwijk (oudbouw) en Zwijndrecht. De totale verbouwoperatie duurt tot ver na 2030. De kosten bedragen € 200 miljoen...
11-07-2024 | 10:41uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Zwijndrecht!

Bel ons: 06 - 1855 6217

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931