Website ontwikkelaar Dordrecht

Website ontwikkelaar Dordrecht | Unique Digital is uw website ontwikkelaar voor het laten ontwikkelen van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Dordrecht. Wij ontwikkelen websites sinds 2003, een website ontwikkelaar met ervaring dus! Wij ontwikkelen websites en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als website ontwikkelaar in Dordrecht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale website ontwikkelaar u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en laten ontwikkelen wij websites, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen voor u in Dordrecht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Dordrecht! Met onze jarenlange ervaring als website ontwikkelaar (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Website ontwikkelaar Dordrecht

+31(0)6 - 1855 6217

Website ontwikkelaar Dordrecht

Professionele bedrijfspresentatie in Dordrecht

Op zoek naar een website ontwikkelaar in Dordrecht?
Wij ontwikkelen websites geheel op maat. Wij zorgen dat uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt aan uw doelgroep(en).
Geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed vindbaar is. En met een CMS zodat u zelf uw website eenvoudig kunt bijwerken.

Professioneel website ontwerp

Professioneel website ontwerp

Spreek uw doelgroep(en) effectief aan

Wij zorgen voor een professioneel website ontwerp, waarin uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt en afgestemd is op uw doelgroep(en). Afhankelijk van uw doelstelling, informatief of juist conversie gericht. Ondersteund met goed passende foto/videobeelden én goed passende teksten.

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Met ons gebruiksvriendelijke CMS

In uw website installeren wij ons CMS (Content Management System) waarmee u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Het CMS is eenvoudig in gebruik en vereist geen bijzondere technische kennis. Het CMS lijkt qua gebruik op Word, bij het opmaken van uw tekst ziet u direct wat uw bezoekers zien. In enkele klikken is uw website aangepast.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Diverse kant-en-klare modules beschikbaar

In uw website implementeren wij diverse modules die uw website nog interactiever en rijker maken. Denk aan het vertonen van nieuws op uw website, social media integratie, contactformulieren, bestelsystemen, etc. Wij hebben reeds vele modules ontwikkeld voor onze klanten en kunnen deze eenvoudig toepassen in uw website. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij deze voor u ook op maat ontwikkelen.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

SEO - Search Engine Optimized

Naast het hebben van een goede website, wilt u natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Wij bouwen websites technisch op een manier zodat deze optimaal geindexeerd en gevonden kan worden in Google. Hier hebben wij reeds 20 jaar aantoonbaar, succesvol ervaring in.

Alles is technisch mogelijk

Alles is technisch mogelijk

The sky is the limit

In tegenstelling tot van de meeste webbouwers (die beperkt zijn tot kant-en-klare Wordpress plugins), kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wij zijn een echt technisch bureau, en kunnen daardoor aan al uw maatwerk wensen voldoen. Een koppeling met uw leverancier, boekhouding of automatische herinneringen naar klanten? The sky is the limit!

Our cases

Website ontwikkelaar Dordrecht

Abr. De Haan Logistics
Website met CMS

Voor Abr. De Haan Logistics & warehousing in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website laten ontwikkelen Dordrecht

De prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen. Het laten maken van een website voor uw bedrijf in Dordrecht varieert van € 499,- tot € 1.499,- excl. BTW. Voor de startende ondernemer die met een scherp budget een nieuwe website wilt, kunnen wij al een complete nieuwe mooie website maken vanaf € 499,-. U heeft dan een prachtige website, afgestemd op uw huisstijl, met uw foto's en met een systeem waarmee u ook zelf de website kunt aanpassen, zodat u uw website altijd up-to-date blijft. Voor de wat grotere bedrijven of bedrijven die iets meer maatwerk en/of bijzondere functionaliteiten willen, kunnen wij aanvullende werkzaamheden verzorgen waardoor de prijs hoger ligt. Neem contact met ons op voor een vaste prijsopgave.

Hoe werkt een website laten ontwikkelen Dordrecht

Het ontwikkeling van een website begint met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, leveren wij advies en vatten wij dit alles samen in een prijsopgave met een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u met onze prijsopgave akkoord gaat, ontwerpen wij allereerst de website o.b.v. de besproken wensen, technische mogelijkheden en uiteraard afgestemd op uw logo en huisstijl. Als u al goede foto's heeft, dan ontvangen wij deze graag vooraf van u, zodat wij deze kunnen gebruiken in het ontwerp van de pagina's. Als u nog geen foto's heeft dan kunnen wij u helpen met laten maken van professionele foto/video content. In de eerste fase maken wij het ontwerp. Als het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan wij het ontwerp bouwen. Als het technische gedeelte klaar is, leveren wij de website aan u op via een link die alleen u kunt zien. Wij vullen voor u de website en leveren de website volledig en kant-en-klaar aan u op. Als u tevreden bent, zetten wij de website voor u online en is de website live. Ook nadat de website opgeleverd is, zijn wij er natuurlijk voor u voor service en ondersteuning.

Wat moet ik aanleveren voor een website laten ontwikkelen Dordrecht

In de basis ontvangen wij zo veel mogelijk (beeld)materiaal en uw logo in zo hoog mogelijke kwaliteit. Denk daarbij ook aan bestaande brochures, zodat uw website aansluit bij uw bestaande huissstijl. Heeft u nog geen goed beeldmateriaal of wilt u u uw huisstijl juist vernieuwen? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Wat is de levertijd voor een website laten ontwikkelen Dordrecht

De levertijd is afhankelijk van het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave, de hoeveelheid maatwerk in uw project en hoe snel u reageert op onze vragen. Wij kunnen doorgaans erg snel leveren, maar zetten kwaliteit wel altijd op de eerste plaats. De gemiddelde oplevertijd van een nieuwe website/bedrijfspresentatie ligt tussen de 2 tot 6 weken. Uiteraard stemmen wij de levertijd vooraf met u af.

Nieuws over Dordrecht

Toertocht Dordrecht-Kalmthoutse heide-Dordrecht vervangt Zwijndrecht-Zwijndrecht

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - De traditionele toertocht Zwijndrecht Zwijndrecht kon en kan na 42 edities niet meer georganiseerd worden, omdat de Belgische overheid niet toestaat dat een groot peloton fietsers door de (voor auto’s...
20-05-2024 | 10:16uur

Terugblik op Barbershop Ontmoetings Festival (BOF)

DORDRECHT - Op zaterdag 18 mei werd het Barbershop Ontmoetings Festival (BOF) georganiseerd.Onze recensent Jacques Malschaert was erbij geeft hieronder zijn bevinding:De afgelopen week voelde ik me steeds gedeprimeerder worde...
19-05-2024 | 20:49uur

Schreeuwende man aangehouden in Merwesteinpark

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 17 mei 2024 kreeg de politie meerdere meldingen over een overlastgevende man in het Merwesteinpark. Hij maakte karate bewegingen en schreeuwde naar omstanders. Net voordat de agenten ter plaatse w...
19-05-2024 | 18:49uur

In september komen twee boeken uit over Dordtse verzetsechtpaar Jan en Diet Kloos - Barendregt

DORDRECHT -  In het honderdste geboortejaar van verzetsstrijder en zanger Diet Kloos - Barendregt zijn er verschillende activiteiten. Zo meldt de website Stolpersteine Dordrecht:In september 2024 verschijnen bij de uitgeverij...
19-05-2024 | 16:08uur

Jan Janssen: Cultuur blijft in de marge van de gemeente Dordrecht staan

DORDRECHT - Cultuur verdient in Dordrecht meer aandacht. Volgens Jan Janssen, eens ambtenaar, blijkt dat niet uit de bespreking van de cultuurnota Dordrecht 2030, de kunst van het verbinden.  De Nota draait, aldus de titel, o...
19-05-2024 | 15:45uur

Stevensweg met nieuwe borden smalle weg op zes plekken voor maximaal 30 km

DORDRECHT - De maximale snelheid op de Stevensweg in Dubbeldam van 30 km per uur wordt met nieuwe wegversmallingen bevorderd. Op zes plaatsen op de route tussen Zuidendijk en Oudendijk zijn (nieuwe) borden geplaatst om de voo...
18-05-2024 | 15:40uur

Zaterdag 18 mei boffen alle bezoekers aan de Dordtse binnenstad. Route Sixteen organiseert het zangfestival BOF.

DORDRECHT - De historische binnenstad van Dordrecht is op zaterdagmiddag 18 mei 2024 weer het decor van een groots opgezetA capella en Barbershop-korenfestival: de BOF (Barbershop Ontmoetingsfestival). Het Dordtse koor Route...
17-05-2024 | 10:58uur

Jac Hensen onthult extra etage in Dordrecht

DORDRECHT - Jac Hensen, de toonaangevende herenmodewinkel, maakt met trots bekend dat ze op 16 mei een extra etage van 200m2 hebben onthuld in hun vestiging in Dordrecht. Deze ontwikkeling biedt klanten een uitgebreidere wink...
17-05-2024 | 10:02uur

Woning gesloten na vondst drugs

DORDRECHT - Burgemeester Kolff sluit per direct een woning aan de Schipbeekstraat. Naar aanleiding van een melding van wateroverlast is door de politie een professionele hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Schipb...
17-05-2024 | 09:59uur

Dordtse visie geeft jongeren optimale kansen in het voortgezet onderwijs

DORDRECHT - De Gemeente Dordrecht heeft samen met diverse onderwijspartijen een Dordtse Visie Voortgezet Onderwijs opgesteld. In de visie staat omschreven hoe de gezamenlijke scholen voor voortgezet onderwijs, het Samenwerkin...
17-05-2024 | 09:56uur

Voederverbod om rattenoverlast tegen te gaan

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht wil overlast van ratten en andere plaagdieren tegengaan. Bij deze aanpak is een voederverbod in de openbare ruimte nodig, vindt het college van burgemeester en wethouders. Inwoners kunnen tot...
17-05-2024 | 09:52uur

Rond Uit Dordrecht verzorgt ook dit jaar weer een fietsweek

DORDRECHT - Op 28 mei start een hele fietsweek. Rond Uit Dordrecht verzorgt dan samen met veel andere organisaties een hele week rond het thema fiets. Daarbij is zoals elk jaar nadrukkelijk aansluiting gezocht met bestaande a...
17-05-2024 | 08:53uur

Samenwerken aan een veilig Dordt: Monitor Verkeersveiligheid 1ste kwartaal '24

DORDRECHT - Ook in het eerste kwartaal van 2024 is gewerkt aan een veiligere gemeente op het gebied van verkeer. Bewoners hebben vaak het signaal afgegeven dat verkeersovertredingen een grote bron van ergernis zijn en een gev...
17-05-2024 | 08:25uur

WW'ers in Drechtsteden vaker aan de slag in andere sector

REGIO DRECHTSTEDEN - In Drechtsteden wisselde 63% van de mensen die vóór en ná hun WW-uitkering in dienst waren bij een werkgever, van sector of branche. In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn werkgevers ook sneller bereid om...
16-05-2024 | 10:09uur

SP wil einde aan ergernis over onlogische inrijverboden

DORDRECHT - Sinds enkele jaren, sinds het verdwijnen van de pollers, geldt een absoluut inrij-verbod voor auto's in het autoluwe gebied, via de Wijnstraat of de Grotekerksbuurt. Het gevolg is dat iedereen die met een auto in...
16-05-2024 | 10:05uur

10 organisaties en projecten en Dordt in Stoom ontvangen een bijdrage uit de Sponsorregeling Dordrecht en Water

DORDRECHT - Op woensdag 15 mei werd bekend welke organisaties dit jaar een bijdrage ontvangen uit de Sponsorregeling Dordrecht en Water. Uit de inzendingen trok wethouder Maarten Burgraaf de winnaars, door willekeurig 10 name...
16-05-2024 | 09:46uur

Dordrechtse Van Aalst Group genomineerd voor prestigieuze NPEX Awards

DORDRECHTDordrecht, 15 mei 2024 De Van Aalst Group, een prominente speler in de maritieme sector en een trotse vertegenwoordiger van Dordrecht, is verheugd om de nominatie voor de prestigieuze NPEX Awards aan te kondigen....
16-05-2024 | 09:37uur

Wouter Kolff vertrekt als burgemeester van Dordrecht

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN -  Burgemeester Wouter Kolff gaat de gemeente Dordrecht verlaten, hij is vandaag voorgedragen als commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Eerder werd Kollf nog genoemd als mogelijke opvolger van bu...
15-05-2024 | 13:48uur

Burgemeester Wouter Kolff wordt voorgedragen als commissaris provincie Zuid-Holland

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht is voorgedragen als de nieuwe commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Hij volgt Jaap Smit op, die in oktober vorig jaar zijn vertrek aankondigde. De benoeming van de nieu...
15-05-2024 | 13:48uur

Dordtse Dingetjes: Hier is echt geen woningnood!

DORDRECHT - Onverwachte dingen zijn meestal bijzonder. In deze onregelmatige rubriek staan opvallende en onverwachte Dordtse dingetjes centraal. Kortom: “Een praatje bij een plaatje.”Hier is echt geen woningnood! Een van onze...
15-05-2024 | 11:59uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Dordrecht!

Bel ons: 06 - 1855 6217

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931