Website ontwikkelaar Papendrecht

Website ontwikkelaar Papendrecht | Unique Digital is uw website ontwikkelaar voor het laten ontwikkelen van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Papendrecht. Wij ontwikkelen websites sinds 2003, een website ontwikkelaar met ervaring dus! Wij ontwikkelen websites en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als website ontwikkelaar in Papendrecht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale website ontwikkelaar u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en laten ontwikkelen wij websites, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen voor u in Papendrecht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Papendrecht! Met onze jarenlange ervaring als website ontwikkelaar (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Website ontwikkelaar Papendrecht

+31(0)85 - 050 1331

Website ontwikkelaar Papendrecht

Professionele bedrijfspresentatie in Papendrecht

Op zoek naar een website ontwikkelaar in Papendrecht?
Wij ontwikkelen websites geheel op maat. Wij zorgen dat uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt aan uw doelgroep(en).
Geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed vindbaar is. En met een CMS zodat u zelf uw website eenvoudig kunt bijwerken.

Professioneel website ontwerp

Professioneel website ontwerp

Spreek uw doelgroep(en) effectief aan

Wij zorgen voor een professioneel website ontwerp, waarin uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt en afgestemd is op uw doelgroep(en). Afhankelijk van uw doelstelling, informatief of juist conversie gericht. Ondersteund met goed passende foto/videobeelden én goed passende teksten.

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Met ons gebruiksvriendelijke CMS

In uw website installeren wij ons CMS (Content Management System) waarmee u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Het CMS is eenvoudig in gebruik en vereist geen bijzondere technische kennis. Het CMS lijkt qua gebruik op Word, bij het opmaken van uw tekst ziet u direct wat uw bezoekers zien. In enkele klikken is uw website aangepast.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Diverse kant-en-klare modules beschikbaar

In uw website implementeren wij diverse modules die uw website nog interactiever en rijker maken. Denk aan het vertonen van nieuws op uw website, social media integratie, contactformulieren, bestelsystemen, etc. Wij hebben reeds vele modules ontwikkeld voor onze klanten en kunnen deze eenvoudig toepassen in uw website. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij deze voor u ook op maat ontwikkelen.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

SEO - Search Engine Optimized

Naast het hebben van een goede website, wilt u natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Wij bouwen websites technisch op een manier zodat deze optimaal geindexeerd en gevonden kan worden in Google. Hier hebben wij reeds 20 jaar aantoonbaar, succesvol ervaring in.

Alles is technisch mogelijk

Alles is technisch mogelijk

The sky is the limit

In tegenstelling tot van de meeste webbouwers (die beperkt zijn tot kant-en-klare Wordpress plugins), kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wij zijn een echt technisch bureau, en kunnen daardoor aan al uw maatwerk wensen voldoen. Een koppeling met uw leverancier, boekhouding of automatische herinneringen naar klanten? The sky is the limit!

Our cases

Website ontwikkelaar Papendrecht

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website laten ontwikkelen Papendrecht

De prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen. Het laten maken van een website voor uw bedrijf in Papendrecht varieert van € 499,- tot € 1.499,- excl. BTW. Voor de startende ondernemer die met een scherp budget een nieuwe website wilt, kunnen wij al een complete nieuwe mooie website maken vanaf € 499,-. U heeft dan een prachtige website, afgestemd op uw huisstijl, met uw foto's en met een systeem waarmee u ook zelf de website kunt aanpassen, zodat u uw website altijd up-to-date blijft. Voor de wat grotere bedrijven of bedrijven die iets meer maatwerk en/of bijzondere functionaliteiten willen, kunnen wij aanvullende werkzaamheden verzorgen waardoor de prijs hoger ligt. Neem contact met ons op voor een vaste prijsopgave.

Hoe werkt een website laten ontwikkelen Papendrecht

Het ontwikkeling van een website begint met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, leveren wij advies en vatten wij dit alles samen in een prijsopgave met een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u met onze prijsopgave akkoord gaat, ontwerpen wij allereerst de website o.b.v. de besproken wensen, technische mogelijkheden en uiteraard afgestemd op uw logo en huisstijl. Als u al goede foto's heeft, dan ontvangen wij deze graag vooraf van u, zodat wij deze kunnen gebruiken in het ontwerp van de pagina's. Als u nog geen foto's heeft dan kunnen wij u helpen met laten maken van professionele foto/video content. In de eerste fase maken wij het ontwerp. Als het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan wij het ontwerp bouwen. Als het technische gedeelte klaar is, leveren wij de website aan u op via een link die alleen u kunt zien. Wij vullen voor u de website en leveren de website volledig en kant-en-klaar aan u op. Als u tevreden bent, zetten wij de website voor u online en is de website live. Ook nadat de website opgeleverd is, zijn wij er natuurlijk voor u voor service en ondersteuning.

Wat moet ik aanleveren voor een website laten ontwikkelen Papendrecht

In de basis ontvangen wij zo veel mogelijk (beeld)materiaal en uw logo in zo hoog mogelijke kwaliteit. Denk daarbij ook aan bestaande brochures, zodat uw website aansluit bij uw bestaande huissstijl. Heeft u nog geen goed beeldmateriaal of wilt u u uw huisstijl juist vernieuwen? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Wat is de levertijd voor een website laten ontwikkelen Papendrecht

De levertijd is afhankelijk van het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave, de hoeveelheid maatwerk in uw project en hoe snel u reageert op onze vragen. Wij kunnen doorgaans erg snel leveren, maar zetten kwaliteit wel altijd op de eerste plaats. De gemiddelde oplevertijd van een nieuwe website/bedrijfspresentatie ligt tussen de 2 tot 6 weken. Uiteraard stemmen wij de levertijd vooraf met u af.

Nieuws over Papendrecht

PKC Nederlands kampioen na thriller tegen DVO

PAPENDRECHT - De korfballers van PKC zijn voor de twaalfde keer kampioen zaalkorfbal van Nederland geworden. Op zaterdag 13 april 2024 speelde PKC in een sfeervol Ahoy tegen DVO, een herhaling van de finale van vorig jaar.Vor...
13-04-2024 | 17:59uur

Uitslaande brand in woning Troelstrastraat

PAPENDRECHT - Voor een flinke brand aan de P.J. Troelstrastraat werd omstreeks 12:20 uur de brandweer opgeroepen. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen naar buiten en er kwam heel veel rook vrij. Er werd dan ook sn...
13-04-2024 | 12:36uur

Weer veel politie op de been bij kermis

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 12 april 2024 was er weer veel politie op de been op en rond de Markt, waar de kermis werd gehouden.Dit keer waren er vijf eenheden van de politie aanwezig en reden er een aantal collega's in de...
13-04-2024 | 11:40uur

Kinderen genieten van kindertijd XXL bij speeltuin De Zonnebloem

PAPENDRECHT - Op vrijdagmiddag 12 april 2024 organiseerde speeltuin De Zonnebloem kindertijd XXL voor de kinderen van groep 4 tot en met 8. Kinderen konden kiezen voor sjoelen, darten en vier-op-’n rij. De sjoelkampioen werd...
13-04-2024 | 09:55uur

Politie alert voor ongeregeldheden op kermis

PAPENDRECHT - Deze week is er weer de jaarlijkse kermis op de Markt, wat een populair uitje is voor de jongeren, met name 's avonds.Op donderdagavond 11 april 2024 was de politie extra alert, omdat er een dreiging van een esc...
12-04-2024 | 11:03uur

Schoolveldvoetbal bij VV Papendrecht op 30 april

PAPENDRECHT - Op dinsdag 30 april vindt het jaarlijkse schoolvoetbal plaats op de velden van Voetbalvereniging Papendrecht. Het toernooi voor de Papendrechtse basisschoolleerlingen begint om 8.30 uur en is aan het eind van de...
12-04-2024 | 08:51uur

Opening hindernisbaan VV Papendrecht door Martin van Waardenberg

PAPENDRECHT - De afgelopen maanden is bij VV Papendrecht gewerkt aan de aanleg van een hindernisbaan. Deze zal in samenwerking met Bewust-Fit beheerd worden die trainingen zal verzorgen voor leden van de club maar ook voor de...
12-04-2024 | 08:45uur

Kledingmarkt VBG Papendrecht opent deuren op 13 april

PAPENDRECHT - Van schoenen en broeken tot jassen en shirts. Het is allemaal te vinden op de halfjaarlijkse kledingmarkt ‘New to me’ van VBG Papendrecht. Een kledingmarkt georganiseerd wordt door de kerkelijke gemeenschap van...
11-04-2024 | 18:14uur

Komend weekend: A15 richting Europoort dicht, extra drukte door marathon

REGIO DRECHTSTEDEN - Van vrijdag 12 april 22:00 uur tot maandag 15 april 05:00 uur is de A15 dicht tussen knooppunt Ridderkerk-Noord en Rotterdam-IJsselmonde. Komend vanaf de Van Brienenoordbrug (A16) naar de A15 richting Eur...
11-04-2024 | 14:02uur

Goed Gezien Goed Bekeken in molen De Liefde

ALBLASSERWAARD - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de hobbykunstenaarsclub Goed Gezien Goed Bekeken in molen De Liefde, raakte onze voorzitter Jan Nederveen in gesprek met kunstschilder Jan van der Wal uit Sliedrecht die alle...
11-04-2024 | 10:05uur

Gerichte fysiotherapie vanuit de Wmo voor ouderen

DRECHTSTEDEN - Sinds 1 april 2024 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 'herstelgerichte ondersteuning' aan. Dit is gerichte fysiotherapie waarbij ouderen voor een lange...
11-04-2024 | 08:28uur

Kermis in Papendrecht dit jaar in april

PAPENDRECHT - Van woensdag 10 april tot en met zaterdag 13 april 2024 is er weer kermis op de Markt, iedere dag van 13:00 tot 23:30 uur. De kermis wordt dit keer een maand gehouden eerder dan gewoonlijk.Prikkelarm uurOp de l...
10-04-2024 | 16:46uur

SVB-loket onder dak bij het Werkplein

DRECHTSTEDEN - Inwoners uit de Drechtsteden kunnen sinds vandaag 10 april met vragen terecht bij het loket van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) op het Werkplein van de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD). Het gaat dan over vra...
10-04-2024 | 15:59uur

Politie houdt 17-jarige Papendrechter aan na schietincident in Dordrecht

DORDRECHT / PAPENDRECHT-  Op dinsdag 9 april omstreeks 19:47 uur werd er met een vuurwapen in de lucht geschoten aan de Albert Cuyp Singel in het centrum van Dordrecht. Hierbij was een groepje van 5 jongeren en een groepje va...
10-04-2024 | 11:12uur

Heb jij wekelijks of tweewekelijks tijd voor een ander?

PAPENDRECHT - Even een boodschap doen, een gezellig praatje of een wandeling maken. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld als iemand slecht ter been is en geen bekende heeft om (samen) een boodschap te doen....
10-04-2024 | 09:00uur

Hospice De Cirkel ontvangt mooie cheque van Knotgroep Alblas

PAPENDRECHT - Hospice De Cirkel in Papendrecht heeft een mooie cheque van € 2.000 in ontvangst mogen nemen. De Knotgroep Alblas uit Papendrecht heeft deze cheque gegeven.De vrijwilligers van Knotgroep Alblas hebben het afgelo...
10-04-2024 | 08:54uur

Nationale PFAS coördinator in Drechtsteden

ALBLASSERWAARD / DORDRECHT - Er moet een interdepartementaal aanspreekpunt voor de Chemours-problematiek komen met binding in de regio. De Tweede Kamer heeft daartoe een motie aangenomen. De motie volgt een oproep van de geme...
10-04-2024 | 08:03uur

Word ook actief in je buurt

PAPENDRECHT - Actief in je buurt is een onderdeel van de gemeente Papendrecht en biedt activiteiten waar alle inwoners aan mee kunnen doen. Doel is om op een leuke manier meer mensen te leren kennen, beter te weten wat speelt...
09-04-2024 | 17:46uur

Ouders komen in actie tegen verplichte sluiting Fit-Kidz

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft vorige week aangegeven dat ze heeft besloten om per 26 april 2024 de twee vestigingen van Fit-Kidz (tijdelijk) te gaan sluiten, omdat ze niet zouden voldoen aan de wet- en regelgevi...
08-04-2024 | 13:29uur

Wim de Leur in gesprek met Wietske Pietersma

PAPENDRECHT - Niet veel Papendrechters kennen Wietske Pietersma. En toch was ze maar al te vaak de drijvende kracht achter heel wat activiteiten in ons dorp.Vooral het Oranjecomité heeft jarenlang een geweldige ondersteuning...
08-04-2024 | 12:01uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Papendrecht!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931