Webdesign bureau Hendrik-Ido-Ambacht

Webdesign bureau Hendrik-Ido-Ambacht | Unique Digital is uw webdesign bureau voor het designen van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij designen websites sinds 2003, een webdesign bureau met ervaring dus! Wij designen websites en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als webdesign bureau in Hendrik-Ido-Ambacht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale webdesign bureau u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en designen wij websites, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten designen voor u in Hendrik-Ido-Ambacht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Hendrik-Ido-Ambacht! Met onze jarenlange ervaring als webdesign bureau (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Webdesign bureau Hendrik-Ido-Ambacht

+31(0)85 - 050 1331

Webdesign bureau Hendrik-Ido-Ambacht

Professionele bedrijfspresentatie in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar een webdesign bureau in Hendrik-Ido-Ambacht?
Wij ontwikkelen websites geheel op maat. Wij zorgen dat uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt aan uw doelgroep(en).
Geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed vindbaar is. En met een CMS zodat u zelf uw website eenvoudig kunt bijwerken.

Professioneel website ontwerp

Professioneel website ontwerp

Spreek uw doelgroep(en) effectief aan

Wij zorgen voor een professioneel website ontwerp, waarin uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt en afgestemd is op uw doelgroep(en). Afhankelijk van uw doelstelling, informatief of juist conversie gericht. Ondersteund met goed passende foto/videobeelden én goed passende teksten.

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Met ons gebruiksvriendelijke CMS

In uw website installeren wij ons CMS (Content Management System) waarmee u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Het CMS is eenvoudig in gebruik en vereist geen bijzondere technische kennis. Het CMS lijkt qua gebruik op Word, bij het opmaken van uw tekst ziet u direct wat uw bezoekers zien. In enkele klikken is uw website aangepast.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Diverse kant-en-klare modules beschikbaar

In uw website implementeren wij diverse modules die uw website nog interactiever en rijker maken. Denk aan het vertonen van nieuws op uw website, social media integratie, contactformulieren, bestelsystemen, etc. Wij hebben reeds vele modules ontwikkeld voor onze klanten en kunnen deze eenvoudig toepassen in uw website. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij deze voor u ook op maat ontwikkelen.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

SEO - Search Engine Optimized

Naast het hebben van een goede website, wilt u natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Wij bouwen websites technisch op een manier zodat deze optimaal geindexeerd en gevonden kan worden in Google. Hier hebben wij reeds 20 jaar aantoonbaar, succesvol ervaring in.

Alles is technisch mogelijk

Alles is technisch mogelijk

The sky is the limit

In tegenstelling tot van de meeste webbouwers (die beperkt zijn tot kant-en-klare Wordpress plugins), kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wij zijn een echt technisch bureau, en kunnen daardoor aan al uw maatwerk wensen voldoen. Een koppeling met uw leverancier, boekhouding of automatische herinneringen naar klanten? The sky is the limit!

Our cases

Webdesign bureau Hendrik-Ido-Ambacht

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website laten designen Hendrik-Ido-Ambacht

De prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen. Het laten maken van een website voor uw bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht varieert van € 499,- tot € 1.499,- excl. BTW. Voor de startende ondernemer die met een scherp budget een nieuwe website wilt, kunnen wij al een complete nieuwe mooie website maken vanaf € 499,-. U heeft dan een prachtige website, afgestemd op uw huisstijl, met uw foto's en met een systeem waarmee u ook zelf de website kunt aanpassen, zodat u uw website altijd up-to-date blijft. Voor de wat grotere bedrijven of bedrijven die iets meer maatwerk en/of bijzondere functionaliteiten willen, kunnen wij aanvullende werkzaamheden verzorgen waardoor de prijs hoger ligt. Neem contact met ons op voor een vaste prijsopgave.

Hoe werkt een website laten designen Hendrik-Ido-Ambacht

Het ontwikkeling van een website begint met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, leveren wij advies en vatten wij dit alles samen in een prijsopgave met een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u met onze prijsopgave akkoord gaat, ontwerpen wij allereerst de website o.b.v. de besproken wensen, technische mogelijkheden en uiteraard afgestemd op uw logo en huisstijl. Als u al goede foto's heeft, dan ontvangen wij deze graag vooraf van u, zodat wij deze kunnen gebruiken in het ontwerp van de pagina's. Als u nog geen foto's heeft dan kunnen wij u helpen met laten maken van professionele foto/video content. In de eerste fase maken wij het ontwerp. Als het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan wij het ontwerp bouwen. Als het technische gedeelte klaar is, leveren wij de website aan u op via een link die alleen u kunt zien. Wij vullen voor u de website en leveren de website volledig en kant-en-klaar aan u op. Als u tevreden bent, zetten wij de website voor u online en is de website live. Ook nadat de website opgeleverd is, zijn wij er natuurlijk voor u voor service en ondersteuning.

Wat moet ik aanleveren voor een website laten designen Hendrik-Ido-Ambacht

In de basis ontvangen wij zo veel mogelijk (beeld)materiaal en uw logo in zo hoog mogelijke kwaliteit. Denk daarbij ook aan bestaande brochures, zodat uw website aansluit bij uw bestaande huissstijl. Heeft u nog geen goed beeldmateriaal of wilt u u uw huisstijl juist vernieuwen? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Wat is de levertijd voor een website laten designen Hendrik-Ido-Ambacht

De levertijd is afhankelijk van het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave, de hoeveelheid maatwerk in uw project en hoe snel u reageert op onze vragen. Wij kunnen doorgaans erg snel leveren, maar zetten kwaliteit wel altijd op de eerste plaats. De gemiddelde oplevertijd van een nieuwe website/bedrijfspresentatie ligt tussen de 2 tot 6 weken. Uiteraard stemmen wij de levertijd vooraf met u af.

Nieuws over Hendrik-Ido-Ambacht

’t Ambacht van het moederschap

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond is Jamie Kooij, als rasechte Ambachtse, weer terug in ons dorp. Drie jaar geleden is zij voor het eerst moeder geworden van een zoontje en merkte z...
13-04-2024 | 13:00uur

Frivole Flach in de Tweede Kamer

HENDRIK-IDO-AMBACHT/DEN HAAG - Kamerleden krijgen soms veel kritiek over zich heen. Om zich daar tegen te wapenen kunnen deze Kamerleden hun eigen momenten van humor creëren.Humor en timingDat vereist wel een goede timing. Eé...
12-04-2024 | 12:05uur

Voorjaarsbomen in volle bloei

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Nu de magnolia niet meer in bloei staan, vallen de mooie en soms felle kleuren van de voorjaarsbomen in Ambacht op. Bijvoorbeeld: de prunusbomen. Daarom enkele foto’s van de bloeiende voorjaarsbomen in A...
11-04-2024 | 16:56uur

Komend weekend: A15 richting Europoort dicht, extra drukte door marathon

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - Van vrijdag 12 april 22:00 uur tot maandag 14 april 05:00 uur is de A15 dicht tussen knooppunt Ridderkerk-Noord en Rotterdam-IJsselmonde. Komend vanaf de Van Brienenoordbrug (A16) naar de A15 r...
11-04-2024 | 14:02uur

Andrew Bryan: Van Holywood naar ’t Ambacht, van burgeroorlog naar gemeenschapszin

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  “Nieuwe” Ambachter Andrew Bryan (43 jaar) komt oorspronkelijk uit Holywood, een dorpje in de buurt van Belfast in Noord-Ierland. Hij heeft al op verschillende plekken in de wereld gewoond, zoals Edinbur...
11-04-2024 | 11:43uur

Waterkwaliteit en boerenbelang

HOLLANDSE DELTA - Water Natuurlijk stemde tegen, toen vorig jaar mei aan de orde was om gronden van het waterschap Hollandse Delta ter beschikking te stellen aan boeren om Europese subsidie binnen te halen. Dat zou ook goed z...
11-04-2024 | 08:37uur

Gerichte fysiotherapie vanuit de Wmo voor ouderen

DRECHTSTEDEN - Sinds 1 april 2024 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 'herstelgerichte ondersteuning' aan. Dit is gerichte fysiotherapie waarbij ouderen voor een lange...
11-04-2024 | 08:28uur

Jongens SOL De Bron winnen nipt het schoolvoetbaltoernooi

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De jongens van de groepen 7 en 8 van De Bron hebben de titel van Ambachts kampioen geprolongeerd. In de poule werden de wedstrijden allemaal gewonnen en dus moesten de boys van de coaches Koen en Duuk he...
11-04-2024 | 08:01uur

Albert Schweitzer ziekenhuis: dit leerjaar behoud van bijna alle leerling-verpleegkundigen

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - Het Albert Schweitzer ziekenhuis noemt het een geweldige win-winsituatie in tijden van schaars zorgpersoneel. Van de 25 vierdejaars leerling-verpleegkundigen die dit voorjaar in het Albert Schw...
10-04-2024 | 16:56uur

SVB-loket onder dak bij het Werkplein

DRECHTSTEDEN - Inwoners uit de Drechtsteden kunnen sinds vandaag 10 april met vragen terecht bij het loket van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) op het Werkplein van de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD). Het gaat dan over vra...
10-04-2024 | 15:59uur

Bewoners Blije Borgh krijgen PLUS-albums van kinderen SOL De Bron

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Onlangs gaven vier kinderen van SOL De Bron bewoners van de Blije Borgh tien PLUS-albums. Deze albums waren volgeplakt met kaartjes van het Historisch Genootschap. Dit meldt een persbericht van SOL De Br...
10-04-2024 | 14:51uur

Waterschap geeft subsidie voor groene tuinen en wijken

DRECHTSTREEK - Het klimaat verandert: droog wordt droger, heet wordt heter en nat wordt natter. Door onze omgeving groener te maken en regenwater minder snel af te voeren, zijn we beter bestand tegen de gevolgen van klimaatve...
09-04-2024 | 09:44uur

Vanmiddag geen treinen tussen Dordrecht, Zwijndrecht en Rotterdam-Lombardijen

ZWIJNDRECHT - Momenteel is geen treinverkeer mogelijk tussen Dordrecht en Rotterdam-Lombardijen door een aanrijding op het spoor bij station Zwijndrecht. Dit meldt NS.nl. De NS verwacht dat het oponthoud tot 16.30 uur duurt.
08-04-2024 | 13:56uur

VVD-wethouder Oelfke: Kwaliteitsverbetering én halvering hondenbelasting

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vanaf 2025 wordt de hondenbelasting voor hondeneigenaren in Ambacht met 20% gereduceerd. In 2026 volgt nog een reductie, waardoor hondeneigenaren vanaf dan bijna de helft minder betalen dan het huidige t...
08-04-2024 | 09:59uur

Nieuwe kledingsponsor Zinge!-Youngsters

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zinge! heeft weer een nieuwe kledingsponsor gevonden. Verwoerd Project Advies zal vanaf het huidige seizoen 2023/2024 in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van de Zinge!-Youngsters te zien zij...
08-04-2024 | 08:59uur

Komend weekend Heinenoord tunnel dicht

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - De Heinenoordtunnel is het komende weekend in beide richtingen dicht. Dit meldt Rijkswaterstaat op de website. Beide tunnelbuizen zijn afgesloten. De weekendafsluiting duurt vanaf vrijdag 5 apr...
05-04-2024 | 13:27uur

College: geen afschaffing hondenbelasting, wel verlaging

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het college wil in de komende tien jaar (2024-2034) de hondenbelasting niet afschaffen. Wel willen B& W deze belasting vanaf 2025 verlagen. Dat blijkt uit een voorstel van wethouder Oelfke-ten Seldam dat...
05-04-2024 | 11:00uur

CDA onderstreept belang van circulair bouwen

DRECHTSTEDEN / HOEKSCHE WAARD - In de vergadering van de Provinciale Staten op 3 april 2024 werd de nieuwe strategie Circulair Zuid-Holland vastgesteld. Het CDA had al eerder in de commissievergadering het belang van circulai...
05-04-2024 | 09:38uur

Echtpaar Boogaard-van Bree 65 jaar getrouwd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het echtpaar Boogaard-van Bree is vijfenzestig jaar getrouwd. Burgemeester Patrick van der Giessen heeft hen persoonlijk gefeliciteerd met hun briljanten huwelijk.
04-04-2024 | 14:58uur

Wethouder Lafleur: “Laten hangen van verkeerd afval heeft signaalfunctie”

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het college is niet bereid om HVC te verplichten om afval met piepschuim, harde kunststoffen en ander ‘verkeerd’ aangeboden afval extra te laten ophalen. Dat blijkt de antwoorden op vragen die Realistisc...
04-04-2024 | 12:47uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Hendrik-Ido-Ambacht!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931