Webdesign bureau Dordrecht

Webdesign bureau Dordrecht | Unique Digital is uw webdesign bureau voor het designen van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Dordrecht. Wij designen websites sinds 2003, een webdesign bureau met ervaring dus! Wij designen websites en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als webdesign bureau in Dordrecht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale webdesign bureau u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en designen wij websites, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten designen voor u in Dordrecht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Dordrecht! Met onze jarenlange ervaring als webdesign bureau (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Webdesign bureau Dordrecht

+31(0)85 - 050 1331

Webdesign bureau Dordrecht

Professionele bedrijfspresentatie in Dordrecht

Op zoek naar een webdesign bureau in Dordrecht?
Wij ontwikkelen websites geheel op maat. Wij zorgen dat uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt aan uw doelgroep(en).
Geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed vindbaar is. En met een CMS zodat u zelf uw website eenvoudig kunt bijwerken.

Professioneel website ontwerp

Professioneel website ontwerp

Spreek uw doelgroep(en) effectief aan

Wij zorgen voor een professioneel website ontwerp, waarin uw boodschap effectief gecommuniceerd wordt en afgestemd is op uw doelgroep(en). Afhankelijk van uw doelstelling, informatief of juist conversie gericht. Ondersteund met goed passende foto/videobeelden én goed passende teksten.

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Eenvoudig uw website up-to-date houden

Met ons gebruiksvriendelijke CMS

In uw website installeren wij ons CMS (Content Management System) waarmee u eenvoudig zelf uw website up-to-date kunt houden. Het CMS is eenvoudig in gebruik en vereist geen bijzondere technische kennis. Het CMS lijkt qua gebruik op Word, bij het opmaken van uw tekst ziet u direct wat uw bezoekers zien. In enkele klikken is uw website aangepast.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Diverse kant-en-klare modules beschikbaar

In uw website implementeren wij diverse modules die uw website nog interactiever en rijker maken. Denk aan het vertonen van nieuws op uw website, social media integratie, contactformulieren, bestelsystemen, etc. Wij hebben reeds vele modules ontwikkeld voor onze klanten en kunnen deze eenvoudig toepassen in uw website. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij deze voor u ook op maat ontwikkelen.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

SEO - Search Engine Optimized

Naast het hebben van een goede website, wilt u natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt door uw klanten. Wij bouwen websites technisch op een manier zodat deze optimaal geindexeerd en gevonden kan worden in Google. Hier hebben wij reeds 20 jaar aantoonbaar, succesvol ervaring in.

Alles is technisch mogelijk

Alles is technisch mogelijk

The sky is the limit

In tegenstelling tot van de meeste webbouwers (die beperkt zijn tot kant-en-klare Wordpress plugins), kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Wij zijn een echt technisch bureau, en kunnen daardoor aan al uw maatwerk wensen voldoen. Een koppeling met uw leverancier, boekhouding of automatische herinneringen naar klanten? The sky is the limit!

Our cases

Webdesign bureau Dordrecht

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Veel gestelde vragen

Wat kost een website laten designen Dordrecht

De prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen. Het laten maken van een website voor uw bedrijf in Dordrecht varieert van € 499,- tot € 1.499,- excl. BTW. Voor de startende ondernemer die met een scherp budget een nieuwe website wilt, kunnen wij al een complete nieuwe mooie website maken vanaf € 499,-. U heeft dan een prachtige website, afgestemd op uw huisstijl, met uw foto's en met een systeem waarmee u ook zelf de website kunt aanpassen, zodat u uw website altijd up-to-date blijft. Voor de wat grotere bedrijven of bedrijven die iets meer maatwerk en/of bijzondere functionaliteiten willen, kunnen wij aanvullende werkzaamheden verzorgen waardoor de prijs hoger ligt. Neem contact met ons op voor een vaste prijsopgave.

Hoe werkt een website laten designen Dordrecht

Het ontwikkeling van een website begint met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, leveren wij advies en vatten wij dit alles samen in een prijsopgave met een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u met onze prijsopgave akkoord gaat, ontwerpen wij allereerst de website o.b.v. de besproken wensen, technische mogelijkheden en uiteraard afgestemd op uw logo en huisstijl. Als u al goede foto's heeft, dan ontvangen wij deze graag vooraf van u, zodat wij deze kunnen gebruiken in het ontwerp van de pagina's. Als u nog geen foto's heeft dan kunnen wij u helpen met laten maken van professionele foto/video content. In de eerste fase maken wij het ontwerp. Als het ontwerp door u goedgekeurd is, gaan wij het ontwerp bouwen. Als het technische gedeelte klaar is, leveren wij de website aan u op via een link die alleen u kunt zien. Wij vullen voor u de website en leveren de website volledig en kant-en-klaar aan u op. Als u tevreden bent, zetten wij de website voor u online en is de website live. Ook nadat de website opgeleverd is, zijn wij er natuurlijk voor u voor service en ondersteuning.

Wat moet ik aanleveren voor een website laten designen Dordrecht

In de basis ontvangen wij zo veel mogelijk (beeld)materiaal en uw logo in zo hoog mogelijke kwaliteit. Denk daarbij ook aan bestaande brochures, zodat uw website aansluit bij uw bestaande huissstijl. Heeft u nog geen goed beeldmateriaal of wilt u u uw huisstijl juist vernieuwen? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Wat is de levertijd voor een website laten designen Dordrecht

De levertijd is afhankelijk van het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave, de hoeveelheid maatwerk in uw project en hoe snel u reageert op onze vragen. Wij kunnen doorgaans erg snel leveren, maar zetten kwaliteit wel altijd op de eerste plaats. De gemiddelde oplevertijd van een nieuwe website/bedrijfspresentatie ligt tussen de 2 tot 6 weken. Uiteraard stemmen wij de levertijd vooraf met u af.

Nieuws over Dordrecht

Auto uitgebrand aan de Witte de Withstraat

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag 12 april op zaterdag 13 april omstreeks 0:43 uur werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand in de Witte de Withstraat in de wijk Wielwijk.De brandweer was snel ter plaatse en bluste de...
13-04-2024 | 11:49uur

Bovenste deel Kyck over den Dyck uit de steigers en het plastic en weer ‘ als nieuw’

DORDRECHT - De restauratie van de voegen van molen Kyck over den Dyck gaat voorspoedig. Althans, voor het bovenste deel van de molen. Dat deel is natuurlijk smaller dan het onderste deel en gaat dus vlotter, maar desalniettem...
13-04-2024 | 11:10uur

Start muurschildering ‘Een pot vol herinneringen’ op Voorstraat Noord

DORDRECHT - Een muurschildering om even bij stil te staan en het oog te laten dwalen. Deze week is kunstenaar Maarten Mooren begonnen met ‘Een pot vol herinneringen’ op het pand van antiquariaat De 2 uiltjes op de hoek Voorst...
13-04-2024 | 11:03uur

Opening SDK Boshut

DORDRECHT - Op donderdag 11 april opende SDK kinderopvang feestelijk hun nieuwe buitenschoolse opvang locatie, SDK Boshut. De locatie werd officieel geopend door twee kinderen van de Boshut. Zij knipte het openingslint door m...
13-04-2024 | 10:56uur

Dordtse Dingetjes: Kijkkasten

DORDRECHT - Onverwachte dingen zijn meestal bijzonder. In deze onregelmatige rubriek staan opvallende en onverwachte Dordtse dingetjes centraal. Kortom: “Een praatje bij een plaatje.”Kijkkasten Vroeger maakte je als kind vaak...
12-04-2024 | 12:12uur

Nieuwe bomen. Wethouder Rik van der Linden plante 11 april eerste boom aan De Laan der Verenigde Naties

DORDRECHT - Nieuwe bomen!! wethouder Rik van der Linden plante donderdag 11 april de eerste boom aan De Laan der Verenigde Naties en die wordt weer een stuk groener. Aan beide kanten van de Laan der Verenigde Naties komt een...
12-04-2024 | 09:09uur

Wethouder Van der Linden plantte eerste boom aan De Laan der Verenigde Naties

DORDRECHT - Nieuwe bomen!! wethouder Rik van der Linden plante donderdag 11 april de eerste boom aan De Laan der Verenigde Naties en die wordt weer een stuk groener. Aan beide kanten van de Laan der Verenigde Naties komt een...
12-04-2024 | 09:09uur

Wethouder Van der Linden plantte eerste boom aan De Laan der Verenigde Naties

DORDRECHT - Nieuwe bomen!! Wethouder Rik van der Linden plantte donderdag 11 april de eerste boom aan De Laan der Verenigde Naties en die wordt weer een stuk groener. Aan beide kanten van de Laan der Verenigde Naties komt ee...
12-04-2024 | 09:09uur

Dordrecht Amateurs blij met aanstelling van assistent trainer 1e elftal Stoppelenburg

DORDRECHT - Michel Stoppelenburg, een doorgewinterde trainer met een passie voor ontwikkeling, stapt in als assistent-trainer bij Dordrecht Amateurs. Zijn toetreding markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, gedreven doo...
12-04-2024 | 09:02uur

Historische organisaties lanceren top twaalf van verwaarloosd erfgoed in Dordrecht

DORDRECHT - Dordrecht krijgt een top 12 van verwaarloosd erfgoed in de stad. Het zogeheten pand Teerlink nabij de Kalkhaven staat als eerste op de lijst. Eigenaar en gemeente Dordrecht zijn al jarenlang in gesprek om tot een...
11-04-2024 | 14:22uur

Komend weekend: A15 richting Europoort dicht, extra drukte door marathon

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - Van vrijdag 12 april 22:00 uur tot maandag 14 april 05:00 uur is de A15 dicht tussen knooppunt Ridderkerk-Noord en Rotterdam-IJsselmonde. Komend vanaf de Van Brienenoordbrug (A16) naar de A15 r...
11-04-2024 | 14:02uur

Waterkwaliteit en boerenbelang

HOLLANDSE DELTA - Water Natuurlijk stemde tegen, toen vorig jaar mei aan de orde was om gronden van het waterschap Hollandse Delta ter beschikking te stellen aan boeren om Europese subsidie binnen te halen. Dat zou ook goed z...
11-04-2024 | 08:37uur

Gerichte fysiotherapie vanuit de Wmo voor ouderen

DRECHTSTEDEN - Sinds 1 april 2024 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 'herstelgerichte ondersteuning' aan. Dit is gerichte fysiotherapie waarbij ouderen voor een lange...
11-04-2024 | 08:28uur

GertJan Kleinpaste wil fonteinen Hans Petri nabij eens Refaja weer water laten spuiten

DORDRECHT -  Beeldend kunstenaar Hans Petri (1919-1996) heeft in de openbare ruimte Dordrecht veel werk nagelaten. De levensboom in Park Merwestein is een bekend voorbeeld. GertJan Kleinpaste doet nu een oproep om het fontein...
10-04-2024 | 19:34uur

Gemeente vergadert over Marktverordening en Marktvisie

DORDRECHT - Op dinsdag 9 april kwam de Dordtse raad bij elkaar voor de gemeenteraadsvergadering. In deze nieuwsbrief nemen we u mee in de belangrijkste onderwerpen waar de raadsleden over spraken en/of besloten. Zo spraken de...
10-04-2024 | 18:47uur

Albert Schweitzer ziekenhuis: dit leerjaar behoud van bijna alle leerling-verpleegkundigen

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - Het Albert Schweitzer ziekenhuis noemt het een geweldige win-winsituatie in tijden van schaars zorgpersoneel. Van de 25 vierdejaars leerling-verpleegkundigen die dit voorjaar in het Albert Schw...
10-04-2024 | 16:56uur

SVB-loket onder dak bij het Werkplein

DRECHTSTEDEN - Inwoners uit de Drechtsteden kunnen sinds vandaag 10 april met vragen terecht bij het loket van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) op het Werkplein van de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD). Het gaat dan over vra...
10-04-2024 | 15:59uur

Actieplan: Meer Dordtse kinderen sporten en bewegen

DORDRECHT - Kinderen sporten en bewegen te weinig. Dat blijkt uit onderzoek. Ook voelen ze zich hiertoe onvoldoende aangemoedigd. En dat terwijl het zoveel voordelen heeft, zowel voor de lichamelijke als de mentale gezondheid...
10-04-2024 | 09:35uur

Vervolg op stroefheidsmetingen binnenstad: Wegdek Bagijnhof en Visstraat wordt opgeruwd

DORDRECHT - Het wegdek op het Bagijnhof en de Visstraat is te glad. Het drukke verkeer dat over de wegen rijdt, heeft de stenen afgesleten. Na meldingen van gladheid en valpartijen heeft de gemeente metingen laten uitvoeren....
10-04-2024 | 09:20uur

Uitverkoop?!?!?!?

DORDRECHT - Het is woensdagmorgen, kwart over acht. Locatie: het oude winkelcentrum in Stadspolders. "Waar blijf je nou?", wordt er naar me geroepen. Ik gil terug:"Ik kom even niet, want dit is te belachelijk voor woorden!"De...
10-04-2024 | 08:56uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Dordrecht!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931