Webshop ontwikkelaar Zwijndrecht

Webshop ontwikkelaar Zwijndrecht | Unique Digital is uw webshop ontwikkelaar voor het ontwikkelen van uw (maatwerk) website , webshop of webapplicatie in Zwijndrecht. Wij ontwikkelen webshops sinds 2003, een webshop ontwikkelaar met ervaring dus! Wij ontwikkelen webshops en webapplicaties op maat. Vanuit Zwijndrecht zijn wij in de Drechtsteden uw regionale partner als webshop ontwikkelaar in Zwijndrecht. Bent u gevestigd in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk of elders in de regio? Wij zijn als regionale webshop ontwikkelaar u graag van dienst! Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief en ontwikkelen wij webshops, wij hebben klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten).

Met welk IT-vraagstuk zit u? Wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen voor u in Zwijndrecht, of wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels een maatwerk webapplicatie, wij zijn uw partner in Zwijndrecht! Met onze jarenlange ervaring als webshop ontwikkelaar (wij zijn begonnen in 2003!) en met expertise voor zowel de kleine ondernemer als in internationale start/scale-ups, kunnen wij elk project aan!

Contact Webshop ontwikkelaar Zwijndrecht

+31(0)85 - 050 1331

Webshop ontwikkelaar Zwijndrecht

Voor maatwerk webshops in Zwijndrecht

Op zoek naar een webshop ontwikkelaar in Zwijndrecht?
Wij ontwikkelen webshops op maat, afgestemd op uw unieke producten en behoeftes van uw doelgroepen, zodat bezoekers een optimale winkel ervaring hebben. Met een eenvoudige admin omgeving voor u, zodat u makkelijk uw webshop kunt beheren. En geoptimaliseerd voor Google en koppeling met third parties voor extra conversie.

Professioneel webshop ontwerp

Professioneel webshop ontwerp

Afgestemd op uw producten en doelgroep(en)

Wij stemmen het ontwerp van uw webshop af op uw unieke type producten en de behoeftes van uw doelgroep(en). Zodat uw bezoekers een prettige winkel ervaring hebben en u maximaal rendement haalt uit uw webshop. Een goede functionele en sfeervolle vormgeving. Geoptimaliseerd voor pc, mobiel en tablet.

Eenvoudig webshop beheer

Eenvoudig webshop beheer

Eenvoudig product, klant & order beheer

Met onze webshop software kunt u zeer eenvoudig uw producten, productgroepen, klanten, orders en andere zaken beheren. Waar gewenst kunnen wij koppelingen bouwen met leveranciers, verzenders en uw boekhoudsysteem. Hierdoor bespaart u veel tijd en kunt u zich concentreren op het contact met uw klanten en uitleveren van orders.

Rijke functionaliteiten

Rijke functionaliteiten

Volledig configureerdbaar naar uw situatie

Onze webshop software is rijk aan functionaliteiten en kan volledig geconfigureerd worden naar uw wensen. Onze webshop software is geschikt voor zowel B2B, B2C of een combinatie van beide. Met slimme zoekfilters, eenvoudig en/of uitgebreid voorraad beheer, een eenvoudig bestel & afrekenproces voor uw klanten, enzovoorts. Informeer naar onze volledige lijst van de mogelijkheden.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

Zorg dat uw webshop goed vindbaar is

Onze webshop software is geoptimaliseerd voor Google, zodat deze goed geindexeerd kan worden door Google en uw klanten uw webshop goed kunnen vinden in de zoekmachines. Met diverse SEO tools in de webshop software kunt u uw positie verder versterken en uw concurrentie een stap voorblijven. Waar gewenst kunnen wij u ondersteunen in het schrijven van teksten, zorgen voor kwalitatieve backlinks en leveren van advies.

Koppelingen met third-parties

Koppelingen met third-parties

Meer bereik, hogere conversie

Onze webshop software kunt u makkelijk koppelen aan third-parties platformen, zoals Google Shopping, Beslist, Vergelijk, Zanox, enzovoorts. Hierdoor vergroot u uw bereik en zorgt u voor een hogere instroom van klanten. En met slimme automatische retargeting tools en dynamische kortingsystemen, kunt u uw klanten binden en de loyaliteit verhogen.

Maatwerk mogelijk

Maatwerk mogelijk

The sky is the limit

Omdat wij zelf onze webshop software ontwikkeld hebben, kunnen wij deze ook eenvoudig aanpassen naar uw specifieke (maatwerk) wensen. Denk aan koppelingen met uw leveranciers, verzenders en boekhouding. Of juist specifieke tools voor uw klanten voor het zoeken van het juiste product in uw onderscheidende product segement. The sky is the limit!

Our cases

Webshop ontwikkelaar Zwijndrecht

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Nieuws over Zwijndrecht

Komend weekend: A15 richting Europoort dicht, extra drukte door marathon

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - Van vrijdag 12 april 22:00 uur tot maandag 14 april 05:00 uur is de A15 dicht tussen knooppunt Ridderkerk-Noord en Rotterdam-IJsselmonde. Komend vanaf de Van Brienenoordbrug (A16) naar de A15 r...
11-04-2024 | 14:02uur

Waterkwaliteit en boerenbelang

HOLLANDSE DELTA - Water Natuurlijk stemde tegen, toen vorig jaar mei aan de orde was om gronden van het waterschap Hollandse Delta ter beschikking te stellen aan boeren om Europese subsidie binnen te halen. Dat zou ook goed z...
11-04-2024 | 08:37uur

Gerichte fysiotherapie vanuit de Wmo voor ouderen

DRECHTSTEDEN - Sinds 1 april 2024 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 'herstelgerichte ondersteuning' aan. Dit is gerichte fysiotherapie waarbij ouderen voor een lange...
11-04-2024 | 08:28uur

Schoorsteenbrand in de Emmastraat

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 10 april 2024 omstreeks 20:34 uur werd de brandweer opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Emmastraat. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het brandje met een hoogwerker kunnen blussen.De...
10-04-2024 | 20:53uur

Albert Schweitzer ziekenhuis: dit leerjaar behoud van bijna alle leerling-verpleegkundigen

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - Het Albert Schweitzer ziekenhuis noemt het een geweldige win-winsituatie in tijden van schaars zorgpersoneel. Van de 25 vierdejaars leerling-verpleegkundigen die dit voorjaar in het Albert Schw...
10-04-2024 | 16:56uur

SVB-loket onder dak bij het Werkplein

DRECHTSTEDEN - Inwoners uit de Drechtsteden kunnen sinds vandaag 10 april met vragen terecht bij het loket van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) op het Werkplein van de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD). Het gaat dan over vra...
10-04-2024 | 15:59uur

AED voor de hele buurt en 24/7 bereikbaar in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op maandag 8 april is, tijdens de Week van de Hartstichting, symbolisch de eerste van de 11 extra AED’s geplaatst bij Lega Products op bedrijventerrein Develpoort.Ondernemersfonds Youri Kloosterman van Lega Prod...
09-04-2024 | 10:44uur

Waterschap geeft subsidie voor groene tuinen en wijken

DRECHTSTREEK - Het klimaat verandert: droog wordt droger, heet wordt heter en nat wordt natter. Door onze omgeving groener te maken en regenwater minder snel af te voeren, zijn we beter bestand tegen de gevolgen van klimaatve...
09-04-2024 | 09:44uur

Vanmiddag geen treinen tussen Dordrecht, Zwijndrecht en Rotterdam-Lombardijen

ZWIJNDRECHT - Momenteel is geen treinverkeer mogelijk tussen Dordrecht en Rotterdam-Lombardijen door een aanrijding op het spoor bij station Zwijndrecht. Dit meldt NS.nl. De NS verwacht dat het oponthoud tot 16.30 uur duurt.
08-04-2024 | 13:56uur

Albatros begint goed aan de veldcompetitie

ZWIJNDRECHT - De acht wedstrijdkorfbalteams van Albatros die op zaterdag 6 april voor hun eerste competitiewedstrijd in het veld kwamen zijn ongeslagen gebleven. Senioren 1, 2, 4, 5, A1, A2 en B1 wonnen hun wedstrijd, C2 spee...
08-04-2024 | 10:26uur

Nationale titels voor O&O

ZWIJNDRECHT - Bij de in Alkmaar gehouden nationale titelstrijd 2de divisie heeft de jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O beslag gelegd op een tweetal titels. In de teamcompetitie ging de hoogste...
08-04-2024 | 10:22uur

Nipte winst Drechtstreek 1 tegen Groote Lindt

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT - In een wedstrijd met twee gezichten trok Drechtstreek kort voor tijd de overwinning over de streep door een doelpunt van Koen Lighaam. Daar zag het in het eerste deel van de wedstrijd zeker niet na...
08-04-2024 | 09:51uur

Komend weekend Heinenoord tunnel dicht

DORDRECHT/ZWIJNDRECHTSE WAARD - De Heinenoordtunnel is het komende weekend in beide richtingen dicht. Dit meldt Rijkswaterstaat op de website. Beide tunnelbuizen zijn afgesloten. De weekendafsluiting duurt vanaf vrijdag 5 apr...
05-04-2024 | 13:27uur

CDA onderstreept belang van circulair bouwen

DRECHTSTEDEN / HOEKSCHE WAARD - In de vergadering van de Provinciale Staten op 3 april 2024 werd de nieuwe strategie Circulair Zuid-Holland vastgesteld. Het CDA had al eerder in de commissievergadering het belang van circulai...
05-04-2024 | 09:38uur

Nieuwe opleiding ICT Engineer Functioneel beheer

DRECHTSTEDEN / HOEKSCHE WAARD - HBO Academy start in september 2024 met een nieuwe opleiding: Associate degree ICT-Engineer Functioneel beheer. Deze opleiding vult een gat in de markt op het gebied van de ICT-diensten en is d...
04-04-2024 | 08:42uur

Nieuwe opleiding ICT Engineer Functioneel beheer

DRECHTSTEDEN / HOEKSCHE WAARD - HBO Academy start in september 2024 met een nieuwe opleiding: Associate degree ICT-Engineer Functioneel beheer. Deze opleiding vult een gat in de markt op het gebied van de ICT-diensten en is d...
04-04-2024 | 08:42uur

Open dag Anicura Dierenziekenhuis

HOEKSCHE WAARD / DRECHTSTEDEN - Op zaterdag 20 april organiseert Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie ' s- Gravendeel een feestelijke open dag, waarbij na een grondige verbouwing, de vernieuwde en verbeterde praktijk...
04-04-2024 | 08:34uur

Open dag Anicura Dierenziekenhuis

HOEKSCHE WAARD / DRECHTSTEDEN - Op zaterdag 20 april organiseert Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie ' s- Gravendeel een feestelijke open dag, waarbij na een grondige verbouwing, de vernieuwde en verbeterde praktijk...
04-04-2024 | 08:34uur

Gemeentelijke woordvoerder: “Geen derdelanders weggestuurd uit opvang

ZWIJNDRECHT - “Er is niemand uit de opvang in Zwijndrecht weggestuurd. Het wachten is op de brief van Raad van State die meer duidelijkheid en handeling perspectief gaat geven.” Deze reactie gaf een woordvoerder van de gemeen...
03-04-2024 | 16:57uur

Brasserie Eat Enjoy in Walburg

ZWIJNDRECHT - In winkelcentrum Walburg is ongeveer drie maanden geleden een nieuw restaurant geopend: Brasserie Eat Enjoy. Onze fotograaf ging er onlangs eens een kijkje nemen......Bron foto's: Wim van de Pol.
03-04-2024 | 10:47uur

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs in Zwijndrecht!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931