Contact Website/Webshop laten maken Zwijndrecht

+31(0)85 - 050 1331

Werkwijze

De ontwikkeling van een website of webapplicatie is maatwerk. Hoewel het per project verschillend is, verlopende meeste projecten door dezelfde zeven fases. Waarbij het ene project de nadruk meer op digitale vormgeving ligt, ligt dit bij het andere project op technische maatwerk functionaliteiten. Elke klant en project is uniek, en daarmee onze aanpak ook. Maar wat ons echt uniek maakt? Onze betrokkenheid om tot de beste oplossing voor u te komen!

1Inventarisatie van uw wensen

Elk project start uiteraard met een eerste, wederzijdse kennismaking.

Tijdens onze kennismaking horen we graag wat wat uw bedrijf uniek maakt, wat uw onderscheidend vermogen is, tegen welke uitdagingen u aanloopt en wat uw wensen zijn, voor nu én voor de toekomst, zodat we hier rekening mee kunnen houden in de oplosing die wij u adviseren.

Uiteraard vertellen wij u ook graag wat de mogelijkheden bij ons zijn en wat Unique Digital echt "uniek" maakt ten opzichte van andere ontwikkelpartijen.

2Advies

Op basis van uw wensen, budget, onze mogelijkheden en uw wensen t.a.v. de komsst, adviseren wij u de oplossing die het beste bij uw situatie past. Aangezien wij reeds veel (deel) oplossingen ontwikkeld hebben, kunnen wij diverse onderdelen als basis voor uw project (her)gebruiken en naar uw situatie aanpassen. Zodoende ontstaat een krachtige maatwerk oplossing, die perfect aansluit bij uw wensen én past in uw budget.

Het geheel vatten wij samen in een uitgebreide opdrachtomschrijving met (vaste) prijsopgave en duidelijk planning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

3Ontwerp

Na akkoord op de prijsopgave, gaan wij over tot het maken van het eerste ontwerp voor uw website / webapplicatie. Dit ontwerp laten wij naadloos aansluiten op uw bestaande huisstijl. Degewenst kunnen wij ook logo's en huistijlen ontwerpen. Waar nodig verzorgen wij voor u video/fotografie, schrijven of redigeren wij teksten en vullen wij dit aan met foto's uit databanken.

Het ontwerp toont al direct alle functionaliteiten van uw website / webapplicatie waarmee het geheel direct visueel wordt en al direct tot leven komt. Wij passen dit ontwerp aan naar uw wensen tot u tevreden bent.

4Ontwikkeling & oplevering

Nadat u akkoord bent met het (volledige) ontwerp, gaan wij over tot de bouw en ontwikkeling van de technische onderdelen. Het ontwerp wordt omgezet naar een klikbaar geheel. Wij installeren / configureren onze software, passen deze aan naar uw wensen aan en ontwikkelen verdere oplossingen geheel op maat voor u.

Dit proces duurt, afhankelijk van de grootte van het maatwerk gedeelte, doorgaans het langste, maar wij houden u continue op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij testen alle onderdelen grondig alvorens het (test)-klaar aan u opgeleverd wordt.

5Testen & aanpassingen

Nadat alles door ons ontwikkeld en goed getest is, leveren wij de website / webapplicatie aan u op. U kunt de website "onder water" al bekijken en u ervaart precies wat uw bezoeker / gebruiker zal zien.

De technische onderdelen kunt u testen en het gedrag van uw bezoeker / gebruiker simuleren. Als u verdere aanpassingen wenst, kunt u deze aan ons doorgeven, dan passen we dit voor u aan.

Wij "vullen" voor u de website en geven u uitleg hoe u middels het Content Management System (CMS) zelf uw website kunt beheren.

6Livegang!

Dit is het moment waar u naar uitgekeken heeft!

Nadat alles door u getest en goedgekeurd is, en eventuele data overgezet is van uw (oude) systeem, zetten wij het geheel "live"! Vanaf dat moment kunnen uw bezoekers uw website bezoeken en gebruik maken van uw website / webapplicatie.

Na livegang, monitoren wij het geheel aandachtig, zodat wij eventuele (ver)storingen direct kunnen verhelpen. Als alles soepeltjes loopt, is de livegang pas succesvol afgerond. Dit is echter niet de laatste fase...

7Service, support & doorontwikkeling

Ook nadat uw website live is gegaan, zijn wij er uiteraard nog voor u.

Naast de ontwikkeling van de website, verzorgen wij voor u ook ondersteunende diensten, zoals hosting, domeinregistratie, SSL cerfiticaten, backups, etc., zodat u één aanspreekpunt heeft en u zeker bent van en optimaal functioneren van uw website / webapplicatie.

Inhoudelijk kunt u het grootste gedeelte zelf beheren met het Content Management System (CMS).

Wij zijn er voor u als u support vragen heeft of aanpassingen wenst. Al u nieuwe functionaltieiten toegevoegd of aangepst wilt hebben, of advies wilt, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen. Wij zijn voor u de partner voor lange termijn!

Our cases

Geen woorden, maar daden

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931