Contact Website/Webshop laten maken Zwijndrecht

+31(0)85 - 050 1331

Oplossingen

In de loop der jaren hebben wij reeds diverse oplossingen ontwikkeld, die wij als basis kunnen gebruiken voor uw project.
Hoe wel onze oplossingen al vaak zeer rijk functioneel uitgerust zijn, is elk project maatwerk en passen wij elke oplossing aan naar uw specifieke situatie.
De lijst met oplossingen toont ook aan wat er allemaal mogelijk is.

Website met CMS

Elk project begint doorgaans met het verzoek dat beheerders de inhoud zelf kunnen bijwerken. Ons CMS is opgebouwd dat uw zelf zo veel mogelijk de inhoud van uw website kunt beheren. Voor informatiepagina's met een "what-you-see-is-what-you-get" (WYSIWYG) editor, voor dynamische inhoud is dit opgebouwd met modules waar u de informatie gestructureerd kan invullen en bijhouden.

Website met CMS

Webshop

Hoewel er vele webshop pakketten in de markt zijn, zijn deze lastig aan te passen aan maatwerk wensen. Wij hebben ons eigen webshop systeem ontwikkeld die al bij diverse klanten succesvol geintegreerd is. De configuratie kan alle kanten op: van B2C en B2B. Prijsbeheer inclusief BTW, exclusief BTW of gecombineerd. Vereenvoudigd en uitgebreid voorraad beheer, koppelingen met leveranciers en platforms zoals Google Shopping en Beslist. Staffelkortingen, klantsegmentaties, dynamische productfilters, re-targeting, kortingcoupons, etc. Elke webshop dient een andere doelgroep en daardoor is het ontwerp en configuratie ook uniek.

Webwinkel laten maken

Invoicing system

Wij hebben een facturatie systeem ontwikkeld die onderdeel kan zijn van uw project. Beheer uw debiteuren, maak automatisch orderregels en facturen aan vanuit uw systeem, verstuur deze naar uw klanten en verstuur herinneringen.

Het facturatiesysteem kunnen wij koppelen aan uw boekhouding, zodat de facturen en bijbehorende boekhoudregels snel geimporteerd worden. Wij hebben reeds koppelingen met Snelstart en Unit 4, maar kunnen deze ook koppelen aan andere boekhoudpakketten.

Estate software

Eén van onze succesvolle oplossingen is ons makelaarssysteem, waarbij u gemakkelijk woningen kunt toevoegen en beheren op uw website. Op de website ziet de bezoeker een mooie woning presentatie, met PDF-downloads en de mogelijkheid online te reageren. Ook de reacties worden in uw admin omgeving geregistreerd.
Gebruikers kunnen inloggen, statistieken bekijken en aanvullende diensten bestellen en direct online afrekenen. Ook het klantaanmeldproces behoort tot de mogelijkheden. De opzet is voor alle markten inzetbaar, van B2C tot B2B.

The sky is the limit...

Hoewel we hier een lijst van modules opnoemen, is vrijwel elke oplossing denkbaar. Denk daarbij aan:

  • API koppelingen, voor het delen van data, intern en extern
  • Automatische PDF generatie met digitale handtekening
  • Importeren en exporteren van Excel bestanden
  • Automatische track-and-trace o.b.v. GPS coordinaten
  • Automatische push notificaties
  • Extra beveiliging met multi factor authenticatie

Laat uw creativiteit de ruimte en bedenk samen met ons de juiste oplossing voor uw project!

Webapplicatie laten maken

Our cases

Geen woorden, maar daden

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931