Contact Website/Webshop laten maken Zwijndrecht

+31(0)85 - 050 1331

Diensten

Unique Digital is een technisch bureau voor de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. Naast de technische ontwikkeling, leveren wij ook advies, grafisch ontwerp en verzorgen wij voor u de ondersteunende diensten zoals hosting, domeinregistratie en SSL certificaten.

Advies

Het vertrekpunt van elk nieuw project of aanpassing is uiteraard een passend advies. Wij denken graag met u mee in het kiezen van de juiste oplossing.

Wij bespreken graag welk doel u beoogd met de oplossing en kijken hoe we dit het beste voor u kunnen realiseren.

Ontwerp (design)

Met de juiste vormgeving spreekt u uw doelgroep effectiever aan, kunt u uw onderscheidend vermogen overbrengen en bereikt u het doel wat u wilt bereiken.
Functionaliteiten worden op de juiste manier vormgegeven, zodat de gebruiksvriendelijkheid hoog en daarmee de klantbeleving positief is.

Goed beeldmateriaal is een must, daarom werken wij samen met partijen die de video/fotografie kunnen verzorgen. En verder vullen wij dit aan met foto's uit databanken. Als u een bestaande huisstijl heeft, dan laten wij het ontwerp uiteraard aansluiten op uw huisstijl. Desgewenst kunnen wij ook een nieuwe huisstijl voor u creeren of uw bestaande huisstijl moderniseren.

Technische realisatie (development)

Het uitdenken en volledig in-house technisch realiseren van de oplossing is waar onze kracht ligt en wij verder gaan dan het gemiddelde digitale bureau. Wij zijn bekend met de belangrijkste dynamische programmeertalen om uw oplossing te creeeren.

Doordat wij alles zelf in-house ontwikkelen, kunnen wij deze ook gemakkelijk doorontwikkelen als u aanpassingen wenst. Wij bouwen alles maatwerk en zijn daarmee niet afhankelijk van de functionaliteiten en eventuele beperkingen van "plugins". Onze technische oplossing is er één die werkt voor nu én in de toekomst.

Managed hosting & services

Voor het stabiel laten draaien van uw website of webapplicatie, hosten wij uw applicatie op krachtige servers die wij in eigen beheer hebben en up-to-date houden met de vereiste versies en instellingen.

Zodoende is er nooit een mismatch tussen de vereisten van uw applicatie en de instellingen van de hosting omgeving en voorkomt u verrassingen dat een applicatie niet meer werkt bij een server update. Wij zorgen voor de juiste afstemming tussen de motor (de applicatie) en de rails (de hosting omgeving).

Tevens verzorgen wij pro-actieve monitoring, zodat wij problemen kunnen voorkomen alvorens ze ontstaan, bijvoorbeeld als we tijdig capaciteit moeten bijschalen. Naast de hosting verzorgen wij ook voor u de domeinnaam registraties, DNS management en installatie van SSL certificaten. Hiermee heeft u de volledige dienstverlening onder één dak.

Our cases

Geen woorden, maar daden

Administratiekantoor Stout & Partners
Website met CMS

Voor Stout & Partners in Alblasserdam hebben wij een website mogen maken met een presentatie van de diensten. En een CMS zodat het kantoor zelf de inhoud kan beheren.

De Huizenbemiddelaar
Makelaarssoftware

Voor De Huizenbemiddelaar hebben wij de software mogen ontwikkelen voor de presentatie van woningen en online faciliteren van het verkoopproces.

Kuijpers Rental
Presentatie & Plansysteem

Voor Kuijpers Rental hebben wij een verhuur systeem mogen ontwikkelen waarmee de bedrijfsprocessen vrijwel volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Verloskundigen Nieuw Leven
Website met CMS

Voor Verloskundigen Nieuw Leven in Ridderkerk hebben wij een aantrekkelijk presentatie mogen maken van de diensten met een CMS zodat de praktijk zelf de inhoud kan beheren.

PowerAdapter
Maatwerk webshop

Voor PowerAdapter in Rotterdam hebben wij een maatwerk webshop mogen ontwikkelen voor de verkoop van 100.000+ model/serie afhankelijke producten.

Olha Nails
Logo ontwerp & website

Voor beautysalon Olha Nails Manicure & Pedicure in Zwijndrecht hebben we nieuw logo mogen ontwerpen en nieuwe website mogen bouwen.

Interieurdeal.com
Offerte aanvraag platform

Voor Interieurdeal.com hebben wij een platform mogen ontwikkelen voor het bemiddelen van vraag & aanbod voor luxe interieurproducten.

Interieurjournaal.com
Nieuwssite voor interieurbranche

Voor Interieurjournaal.com hebben wij een nieuws platform mogen ontwikkelen voor de interieurbranche met gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Hoe kunnen wij u helpen?

Cookies bij de koffie

Een goed idee begint met een eerste gesprek. Wij horen graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe wij uw processen verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Tijd voor een bakkie? Wij komen graag bij u langs!

Bel ons: 085 - 050 1331

Stuur een e-mail: info@uniquedigital.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier:

Let's go!

Unique Digital

Koninginneweg 53

3331 CD Zwijndrecht

Nederland

KvK 24349931